Zien, Doen & Beleven op het Houtfestival

In de Familietent van het Houtfestival vind je een mooie variatie van swingende muziek en top verhalenvertellers. Samen met jou maken ze er een bruisend feestje van: dans, klap mee op de beat of wordt onderdeel van een spannend verhaal!

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020 kun je tijdens de 35e editie van het Houtfestival weer genieten van de meest verrassende en uiteenlopende optredens van lokale en internationale topartiesten.

Op zaterdagavond 20 juni trapt Houtnacht het festival af. Op zondag 21 juni neemt Houtfestival vervolgens het stokje over. Houtnacht en Houtfestival zijn natuurlijk zoals ieder jaar gratis toegankelijk.

In de Haarlemmerhout zijn er optredens op vier verschillende podia met naast muziek ook dans, film, (beeldende) kunst en (kinder)theater. Voor jong en oud valt er dus genoeg te ontdekken tijdens het festival!
 
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten met food trucks met eten uit alle hoeken van de wereld. Voordat het muziekprogramma van start gaat, kunnen Houtvriendjes en andere geïnteresseerden deelnemen te nemen aan een heerlijke brunch.

Familietent

De optredens van de professionele artiesten in de Familietent zijn interactief en betrekken de kinderen op een speelse en educatieve manier. Aan de voet van de Familietent, vind je aansluitende veldactiviteiten, spelletjes en aansprekende installaties.

Het Houtfestival werkt al jaren samen met de Stuif-Stuif. Kinderen kunnen bij de kraampjes van de Stuif-Stuif knutselen en spelletjes spelen.

Ook de PABO van Inholland is elk jaar van de partij met sport en spel activiteiten en een schminkkraam.