Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 kunnen de kinderen vanaf 4 jaar aanschuiven aan de gezellige knutseltafels voor de workshop knutselen. Er is hulp aanwezig om de knutselaars te begeleiden. 

De ‘Verborgen Vogeltuin’ is een leuke, leerzame tentoonstelling geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. De bezoekers maken door het uitvoeren van 21 leuke spannende opdrachten, kennis met alle dieren die in tuinen leven: veel soorten vogels maar ook slakken, wormen, insecten, spinnen, pissebedden en duizendpoten, egels etc. We staan er vaak niet bij stil maar in groene tuinen wemelt het van de dieren, die als je goed kijkt, helemaal niet altijd verborgen zijn. Alle knutselactiviteiten kosten € 1,50 bovenop de entreeprijs van het museum. 

Op woensdagmiddag hoef je je niet te vervelen: kom gezellig knutselen met afvalmaterialen in het museum. Onder begeleiding kun je van allerlei materiaal onder andere van blik een mooie fantasie-vogel of vlinder maken. Je betaald € 1,50 + de entree van het museum en gaat aan de slag. 

Of maak van de plastic doppen een grappig konijn, poes of vos.

Aanmelden is niet nodig: wie komt kan meteen aan de slag!