Workshop babymassage | bij Lief & Puur in Haarlem (1 les)

Babymassage 

Een goede manier om je baby volledig te laten ontspannen is babymassage. Daarnaast kan het een positieve invloed hebben op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, de slaap, het immuunsysteem, de ademhaling en de spijsvertering. Maar hoe masseer je een baby precies en waar moet je rekening mee houden?

Lief & Puur geeft lessen in Shantala babymassage. Shantala babymassage is voor iedere baby geschikt. Het komt tegemoet aan de behoefte van huid-op-huidcontact van je baby en je maakt heel bewust contact. Beiden bevorderen een veilige hechting. Kindjes die veel huilen, onrustig of gespannen zijn, hebben er extra baat bij. Babymassage kan helpen krampjes te verlichten en kan een negatieve spiraal doorbreken bij bijvoorbeeld baby’s die moeilijk kunnen slapen.

Afhankelijk van je kindje en wat je zelf prettig vindt, kun je kiezen voor een eenmalige workshop of voor privéles bij je thuis.

Inhoud workshop babymassage

Tijdens de workshop leer je in 1,5 uur alle technieken van de Shantala babymassage. De les bestaat voor een deel uit het zelf masseren van je baby en de rest van de tijd worden technieken voorgedaan op de pop en vragen beantwoord. Tussendoor is er ruimte om je kindje te voeden of te laten slapen. De les wordt aangepast op de baby’s die er zijn. Om dit mogelijk te maken, worden de groepen klein gehouden. Na afloop krijg je een duidelijke handleiding met plaatjes en muziek cadeau. Je hebt dan alles in huis om zelfstandig je baby te masseren.

Prijs: €30,-

De eerstvolgende workshops babymassage Haarlem staan gepland op

♥ Vrijdag 26 juli 10:30 - 12:00 uur
♥ Maandag 19 augustus 10:30 - 12:00 uur
♥ Maandag 9 september 10:30 - 12:00 uur

Locatie: Sillemstraat 26 Haarlem (gratis parkeren of 3 minuten lopen vanaf bushalte Minahassastraat)
Leeftijd baby: vanaf 6 weken oud tot en met het moment dat je kindje gaat kruipen.