Voor meiden 8 t/m 11 jaar 'Precies zoals ik ben' bij kindercoach Goedgemutst

Goedgemutst theekransje thema "Precies zoals ik ben"

Een Goedgemutst Theekransje is een fijne manier om kennis te maken met kindercoaching. Het is een moment VOL aandacht, plezier en herkenning. Je dochter zal ontdekken dat zij niet de enige is die zich wel eens zorgen maakt, zich niet begrepen voelt of eenzaam voelt ...

"Precies zoals ik ben"

Hoe fijn zou het zijn als je dochter zich zelfverzekerder zou voelen over wie ze is en wat ze kan?!

Een theekransje is een fijn groei-ontdek moment samen met leeftijdsgenoten. Op een ontspannen manier ontdekken waar je goed in bent, ervaringen delen, kletsen en ondertussen iets maken wat natuurlijk mee naar huis mag. Ieder theekransje zal een andere knutselactiviteit hebben en het thema wordt mede door de meiden zelf bepaald. Dat wat op tafel komt zal besproken worden. Ze zitten allemaal immers in dezelfde ontwikkelingsfase ;)

Voor MEIDEN van 8 t/m 11 jaar, van 15 uur tot 17 uur, bij Kindercoach Goedgemutst in Haarlem-Oost. Kosten zijn 15,- per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal). Betalen kan contant of via tikkie.

Komt je dochter gezellig theedrinken (of iets anders) en haar zelfvertrouwen vergroten? Ik heb plek voor 6 meiden. Gezellig als ze erbij is!

Je kunt je dochter aanmelden via dit evenement of Whatsapp.
06-54965074 Ook voor extra info of andere vragen.

Ik zie haar graag ♥

Met goedgemutste groeten,

Cathalijne