Voor elke vakantie toffe tips voor ouders & kids in je mailbox

Wat ga je allemaal doen in de vakantie? Ga je heerlijk weg in eigen land of kies je voor een ontspannen vakantie in het buitenland? Je kan natuurlijk ook gewoon uit met kinderen in eigen land, want er zijn zo veel leuke tips en uitstapjes in de omgeving.

Wij verzamelen deze speciaal voor jou. Voor elke meivakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en natuurlijk zomervakantie ontvang je alle tips in de regio van Haarlem. Dus ook de uitstapjes in Santpoort, Spaarndam, IJmuiden, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Lisse, Bennebroek, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en natuurlijk in Haarlem!

Wil je in een andere regio de uitjes ontvangen, mijn collega's versturen deze geheel gratis naar je, dus schrijf je hier in!

De Privacy van onze nieuwsbrief-ontvangers is ee ngroot goed. In overeenstemming met de nieuwe standaarden van de AVG gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens die jullie op Go-Kids.nl invullen, worden alleen voor de specials en tips gebruikt. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Wil je geen berichten meer ontvangen, dan kun je je altijd afmelden. Jouw gegevens worden dan verwijderd uit het systeem.