Theekransje voor meiden van 8 t/m 11 jaar bij kindercoach Goedgemutst

Goedgemutst theekransje thema "Wat heb ik nodig"

Een Goedgemutst theekransje is een fijne manier om kennis te maken met kindercoaching. Het is een moment vol aandacht, plezier en (h)erkenning. Je kind zal ontdekken dat het niet de enige is die zich wel eens zorgen maakt, zich niet begrepen voelt of eenzaam voelt ...

Hoe fijn zou het zijn als je dochter zich zelfverzekerder zou voelen over wie ze is en wat ze kan?!

Deze STUDIEDAG SPECIAL is extra lang....dus nog meer aandacht en tijd :)

Een theekransje is een fijn groei-bloei-ontdek moment samen met leeftijdsgenoten. Op een ontspannen manier ontdekken waar je goed in bent, ervaringen delen, kletsen en ondertussen iets maken wat natuurlijk mee naar huis mag.

Op vrijdag 14 februari ga je lekker knippen en plakken. Zoeken naar beelden en plaatjes die je leuk vindt, mooi vindt, geweldig vindt, helemaal bij jou passen... We plakken ze op een stevig karton. Voila: jouw eigen 'zelfie-kaart'

Voor MEIDEN vanaf 8 jaar, van 9.30 uur tot 12 uur, bij Kindercoach Goedgemutst in Haarlem-Oost. Kosten zijn € 17,50,- per persoon per keer (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal). Betalen gaat vooraf via een betaalverzoek.

Komt je dochter gezellig theedrinken (of iets anders) en haar zelfvertrouwen en zelfinzicht vergroten? Ik heb plek voor 6 meiden. Gezellig als ze erbij is!

Je kunt je dochter aanmelden door een Whatsapp te sturen naar
06-54965074 Ook voor extra info of andere vragen.

Er is plek voor maximaal 6 meiden.