Aangeraakt worden is voor baby’s een eerste levensbehoefte en is dus net zo belangrijk als voeding en slaap.

Toch is ieder kindje anders en daarom heeft Sharon ervoor gekozen om naast de workshops, ook privéles aan huis te geven. Samen bekijken jullie welke technieken het prettigst zijn voor jouw kindje. Tijdens de les houden jullie rekening met het tempo en ritme van jouw kindje.

Inhoud privé les babymassage

De cursus privéles babymassage bestaat uit 2 lessen van ongeveer 60 minuten. Iedere les masseer je je kindje en behandelen jullie een stukje theorie. We masseren op het moment dat voor je kindje het prettigst is. Direct bij binnenkomst, of liever na de uitleg. Het voordeel van privéles is dat we de les volledig kunnen aanpassen aan de behoeften van jouw baby.

Na de cursus beheers je alle technieken van de Shantala babymassage en daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met omvattende druk, voetreflexologie of eventueel baby yoga. Er worden thema’s behandeld, zoals lichaamstaal, darmkrampjes en doorkomende tandjes.

Eigen inbreng of vragen

Natuurlijk is er altijd ruimte voor eigen inbreng of vragen. Ook kun je je kindje tussendoor voeden of naar bed brengen. Wanneer je kindje te moe is, kunnen bepaalde technieken op de pop geoefend worden. Je kunt aan de cursus babymassage deelnemen vanaf dat je kindje 6 weken oud is tot het moment dat je kindje gaat kruipen.

Een eenmalige privéles babymassage is ook mogelijk. In een uur leer je dan de basis van de Shantala babymassage. Alle oefeningen worden behandeld en we proberen ook zoveel mogelijk direct toe te passen bij je kindje. Na afloop krijg je een duidelijke handleiding met plaatjes, zodat je de massage zelfstandig thuis kan blijven doen.

In welke woonplaats kun je een privéles boeken?

Privéles babymassage is mogelijk in o.a.: Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Beverwijk en Heemskerk. Er geldt een kleine reiskostenvergoeding wanneer je verder dan 10 km van Haarlem woont.

Vanuit heel Nederland kun je de cursus ONLINE BABYMASSAGE volgen. Compleet, duidelijk en persoonlijk! Is je kindje iets ouder? Bestel dan de lessen MINIYOGA ONLINE en doe samen met je kindje yoga wanneer het jullie uitkomt.