Natuurtheater Ukkie van Puckie in Haarlemse Kweektuin

Ukkie van Puckie Natuurtheater

Natuurtheaterlessen van 10:00 - 12:30 inclusief snack, drinken en lunch.
 
De natuurtheaterlessen zijn zo opgezet dat de kinderen veel speelplezier beleven en gestimuleerd worden in verschillende vormen van expressie en beweging. Het belangrijkste is dat de kinderen helemaal zichzelf mogen en durven te zijn, dat ze genoeg persoonlijke aandacht krijgen en ‘gezien’ worden

Tijdens de theaterlessen gebruiken wij naast kostuums en schmink de natuur als ons podium en natuurlijke materialen voor decorstukken en attributen zoals een toverstaf, een kroon, elfenstof of heksenbezem.
 
De gehele Kweektuin wordt gebruikt; picknicken buiten of in de tropische kas, spelen bij het heksenbosje, op zoek naar materialen in de siertuinen en de ruïne. Wie kan er een magische toverspreuk bedenken? Wie kan er lachen als een heks?

De interacties tijdens de theaterworkshops zorgen ervoor dat leerlingen op een natuurlijke en onbewuste manier sociale vaardigheden ontwikkelen. Door de lessen in de natuur te geven worden ze zich ook meer bewust van hun omgeving, en hoe daar goed mee om te gaan en ervan kunnen genieten om buiten te zijn.
 
Alleen bij onweer of hevige regen of wind gaan de lessen niet door of deze worden verkort. Kinderen dien kleding te dragen die ze warm houdt en waarin ze ook buiten mogen spelen.
 

Wie gaat er mee op avontuur?

  • € 22,50 per persoon inclusief snack, drinken en lunch
  • Leeftijd 4 t/m 8 jaar!

Graag opgeven via ukkievanpuckie@gmail.com.