MOOOISTE festival op Leyduin - Heemstede.

Vier de natuur tijdens Landschapsfestival op monumentale buitenplaats

29 september 2019 - van 10.00 tot 17.00 uur - Buitenplaats Leyduin (Vogelenzang)

Was je er twee jaar geleden ook bij? In 2017 kwamen meer dan 4.000 bezoekers naar Buitenplaats Leyduin om samen te genieten van de bijzondere natuur en deel te nemen aan alle activiteiten. Het was een groot succes! En nu komt MOOOISTE weer terug. Met een uitgebreider programma, op een groter deel van de buitenplaats. We hebben veel verbeteringen gerealiseerd op Leyduin, waardoor het gebied nog meer te bieden heeft. Dat willen we graag met je delen. Er is voor iedereen wat te doen, van jong tot oud.  Zie het programma voor het complete overzicht. Als je wilt deelnemen aan de activiteiten op het festivalterrein, heb je een ticket nodig (€ 7,50 per persoon). Voor onze donateurs  is er een beperkt aantal tickets gratis beschikbaar. Dus wees er snel bij. OP=OP!

Activiteiten voor kinderen van alle leeftijden

Het MOOOISTE Landschapsfestival staat bekend om het grote aanbod aan leuke kinderactiviteiten. Er is voor kinderen van alle leeftijden iets te doen. Van boomklimmen tot insectenhotels maken. Een ideale dag voor het hele gezin. Voor jongeren is er het Natuurlab. Voor deelname aan de activiteiten is een ticket nodig. Vergeet niet om deze vooraf te bestellen. 

 

Voor een hele dag leuke dingen doen betaal je € 7,50 per persoon. Met een ticket heb je toegang tot alle activiteiten, zoals het Natuurcollege van Arjan Postma, het survivalveld voor kinderen en de rondleidingen. Ook ontvang je onze speciale boswachtersroute met opdrachten (inclusief cadeautje na afronding).  Tickets zijn nu al online te koop of ter plekke aan de kassa (indien nog beschikbaar!). Voor donateurs is een beperkt aantal gratis tickets gereserveerd onder optie 2. Wees er snel bij, want OP = OP.

Let op! Na het boeken van je tickets, ontvang je een bevestiging per e-mail. Neem deze mee naar het festivalterrein, zodat we bij de kassa jouw toegangsbewijs kunnen overhandigen.