Heb jij altijd al mee willen doen aan je eigen musical, of samen met ouders, zangdocent, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes zelf een musical schrijven en maken? Dat kan met dit E-book van Musical4daagse. In 7 dagen maar je je eigen musical!
 

Maak je eigen musical

Met het musical doeboek bedenk, schrijf en speel jij je eigen musical. Alles kan en mag op het toneel, jij bent de baas! Musical4daagse begeleidt jullie in 7 stappen, zodat jij een vette musical kan bedenken, schrijven en spelen. Aan het einde van het musical doeboek ben jij klaar om je eigen musical op te voeren voor publiek. Het is super leuk en écht niet moeilijk!

Het musical doeboek is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het musical doeboek stimuleert de creatieve ontwikkeling en fantasie van de kinderen. De verschillende opdrachten zorgen ervoor dat de kinderen de kans krijgen hun creativiteit de vrije loop te laten en zo tot een eigen musical te komen.

Maak de musical helemaal in je eentje of doe het samen met je gezin, familie, broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes. Het musical doeboek is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje, slaapfeestje of een vrij weekend of in de vakantie. Zo hoef jij je nooit meer te vervelen!

Kijk hier eens naar een voorbeeld!

Neem dit E-book mee op vakantie of als je een weekend gaat logeren bij opa & oma! Dit ga je allemaal doen:

Stap 1: Tijdlijn
Stap 2: Personages
Stap 3: Liedjes
Stap 4: Choreografie
Stap 5: Scenes schrijven
Stap 6: Decor ontwerpen
Stap 7: Oefenen en de voorstelling!

Bonussen: 

  • Tijdlijn (voorbeeld)
  • Tijdlijn (werkbare template)
  • Rolbiografie (werkbare template)

Dit E-book is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.