LET OP: aangepaste opening(stijden) wegens richtlijnen RIVM

Het zal je niet ontgaan zijn; op 12 maart heeft de overheid een advies uitgesproken met betrekking tot het bezoeken van evenementen en bedrijven, wegens de huidige situatie met het coronavirus in Nederland.

Doordat het onverstandig is met grote groepen (>100 personen) bij elkaar te zijn, worden veel evenementen afgelast, verplaatst of aangepast. Ook bedrijven waar wij normaal gesproken allemaal tegelijk met ons kroost terecht kunnen voor een fijn uitje, zijn genoodzaakt aanpassingen te doen. Iedereen pakt dit op zijn eigen manier op: er blijven bedrijven open die het maximale bezoekersaantal flink hebben teruggeschroefd, en er gaan bedrijven dicht tot nader bericht. 

LET OP

Hoe graag wij ook onze informatie kloppend hebben; door het grote aantal wijzigingen in geplande activiteiten en de continue ontwikkeling is het voor ons momenteel onmogelijk alle evenementen up-to-date te houden met de laatste status. We adviseren daarom om voordat je op pad gaat eerst de website of Facebookpagina van je bestemming te bekijken. Uiteraard doen wij in de tussentijd ons uiterste best de informatie zo goed en snel mogelijk te verwerken. 

 

Wij wensen iedereen die op welke manier dan ook door het coronavirus getroffen is heel veel sterkte toe.