Groepstraining voor meiden groep 5 en 6 bij kindercoach Goedgemutst

Deze groepstraining is speciaal voor meiden uit groep 5 en 6. Met deze training vergroten de meiden hun zelfkennis en zelfinzicht en daardoor hun zelfvertrouwen. Ze zullen hierdoor veerkrachtiger worden en beter kunnen omgaan met tegenslagen en spanningen. Ze weten immers steeds beter waar ze wél goed in zijn en hoe ze dit kunnen inzetten.

Wanneer:
De groepstraining start in september en zal plaatsvinden op zondagochtend. Van 10 tot 12.30 uur. Data: 8/9 , 15/9 , 22/9 en 29/9

Duur:
De training duurt 4 x 2,5 uur zodat we voldoende tijd hebben om elkaar te leren kennen, afwisselende activiteiten kunnen doen, ons niet hoeven te haasten om opdrachten e.d. af te krijgen. Het is mijn insteek om op een ontspannen, gezellige manier bezig te zijn met elkaar en zo te onderzoeken welke kwaliteiten je dochter allemaal heeft en dat ze kan ervaren dat ze goed genoeg is!

Kosten:
De investering voor deze groepstraining is € 275,- euro per deelnemer.

Je dochter krijgt hier 4 keer 2,5 uur training voor, alle materialen, eten en drinken én 1 keer gratis deelname aan één theekansje (twv 15 euro). Haar moeder mag gratis meedoen met de workshop 'ik ben 9' (twv 25 euro) en zij mag 1 introducee meenemen voor de helft van de prijs.

Wat gaat je dochter precies doen, leren en ervaren?
We gaan werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen door allerlei activiteiten. Op mijn website vertel ik daar meer over. Daar staat alle extra informatie en mocht je nog vragen hebben, mail of stuur een whatsappje naar 0654965074, dan neem ik zsm contact met je op.