Filmschool is een leuke en leerzame manier om kinderen de filmwereld te laten beleven. We leren de kinderen acteren, verhaal schrijven, camera bedienen, regisseren en monteren. Dit doen we met een paar professionele collega’s uit het vak.

Dé filmschool van Hakim is erg leuk voor kinderen

Één keer per seizoen nodigen we een bekende acteur/regisseur uit om een masterclass/ workshop te geven en te vertellen over zijn ervaringen in het vak. Tijdens het filmen krijgen de kinderen tips over hoe ze de scène het beste kunnen spelen. De kinderen mogen ook zelf de filmlocatie bepalen. De filmschool is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Als het seizoen is afgelopen, worden de kinderfilms vertoond bij ons in Circus Hakim voor alle familie, vrienden, kennissen en zullen zij een diploma uitgereikt krijgen van ons en een bekende Nederlander. Er is de mogelijkheid dit te laten bekostigen door het Haarlem jeugdcultuur- fonds voor ouders die het niet zo breed hebben.

Onder de bezielende leiding van acteur, film- en theatermaker Hakim Traïdia en zijn team professionals gaan de kinderen zich de diverse disciplines van het maken van een echte film eigen maken. Alle aspecten van het maken van een film komen aan bod, zoals: Verhalen bedenken, cameratechnieken, acteren, geluid, belichting, special effects, film montage enz.

Filmschool Circus Hakim besteed naast het vervaardigen van een echte film ook veel aandacht aan het spel van acteren.

Inmiddels zijn er dan ook een aantal kinderen van de filmschool gecast voor tv-commercials, speelfilms en ook musicals.

Een cursus bestaat uit 10 lessen.

De nieuwe cursus start in oktober 2021.

  • In overleg, woensdag-, zaterdag- (en/of zondag)middag

Inschrijving workshop filmschool

Wil jij je graag inschrijven? Stuur een e-mail naar info@circushakim.com met daarin:

  • Je naam + achternaam
  • Je leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Bijzonderheden
  • Omschrijving (welke dag, mogelijkheden)