Film: Pathé Kleuterbios special!

Film: Pathé Kleuterbios special!

Wat is de Pathé Kleuterbios?

De Pathé Kleuterbios is hét event voor de jongste bezoekers!

Je ziet altijd als eerste de film, die overigens maar 60 minuten duurt en speciaal op deze doelgroep is afgestemd. Het licht blijft aan in de zaal en het geluid staat wat zachter. 

Bij de ticketprijs van € 8,- is een Kidscombo inbegrepen en voor de volwassenen koffie/thee en iets lekkers.   

Ernest & Celestine Winterpret!

Kom zondag 13 januari 2019 naar de Kleuterbios bij Pathé en bekijk de lieve animatiefilm Winterpret van Ernest & Celestine.  

Een lieve animatiefilm over de avonturen van Beer Ernest en het vrolijke weesmuisje Celestine. De vier korte verhalen nemen je mee in een prachtige winterwereld in zachte pasteltinten, gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.

Ernest is een grote beer die graag muziek speelt en jam eet. Ernest deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden vervelen zich nooit. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. 

Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. 

En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen.