De Toverknol zomervakantie theaterdagen in Haarlem

Toverknol Theaterkampen

Wie kent hun succesvolle Toverknol theaterkampen niet? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is deelname aan één van de TOVERKNOL THEATERDAGEN of THEATER WERKWEKEN iets voor jou! In de voorjaars-, zomer-, herfst- en kerstvakantie organiseren ze dit feest in hun Haarlemse kindertheater!

Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en ze organiseren leuke, theatrale activiteiten in, maar ook buiten, het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol theater werkweek: In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdekken jullie ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.


TOVERKNOL THEATER ZOMERKAMP 2019

  • 15 juli t/m 19 juli; theaterdagen (Amsterdam en Haarlem)
  • 22 juli t/m 26 juli; werkweek (Amsterdam en Haarlem)
  • 29 juli t/m 2 augustus; theaterdagen (Amsterdam en Haarlem)

Inschrijven: Deelname aan de werkweek kan alleen voor de gehele week en de kosten zijn € 300,-. Voor de theaterdagen kan je per dag(en) (€ 60,-) opgeven maar ook voor de hele week (€ 300,-). Deelname is inclusief lunch, snacks en drankjes. Waar je ook voor kiest, je ouders of verzorgers brengen je elke dag tussen 09.30 - 10.00 uur en halen je tussen 16.30 - 17.00 uur weer op in het Haarlemse kindertheater.

Ben je tussen de 5 en 9 jaar oud, lijkt je dit leuk? Geef je dan op via info@detoverknol.nl met vermelding van je naam, leeftijd, welke dag(en) en naar welke lokatie (Amsterdam, Haarlem of Utrecht) je komt. Je kan ook bellen met Filiz Kulan op 06-23851032.