De bibliotheek IJmond Noord komt naar je toe!

Van de nood een deugd maken, dat kunnen we goed in crisissituaties. Zo ook bij de bibliotheek; omdat jij niet naar de bieb kunt komen, komen zij naar jou!

Bij iedereen komt een ongekende inventiviteit en creativiteit naar boven. Situaties als die met het coronavirus leiden tot allerlei mooie, warme en bijzondere initiatieven.

Zo ook bij de bibliotheek; omdat jij niet naar de bieb kunt komen, komen zij naar jou!

Want zeg nou zelf, als je dan toch zoveel mogelijk thuis moet of wilt blijven, waarom dan niet met een goed, spannend of juist ontspannend boek op de bank?

Wil jij gebruik maken van deze speciale bezorgdienst, vul dan het formulier hieronder in en geef daarbij aan welk genre je graag wilt lezen. Je kunt kiezen uit Spannend, Romantiek, Literatuur, Fantasy & SF, Oorlog & verzet, ‘Laat je verrassen’ (van alles wat), groteletterboeken , Young adult en kinderboeken.

Zij vullen vervolgens een tas met vijf boeken in het door jou gewenste genre. Die bezorgen ze zo spoedig mogelijk bij je aan huis. Ook als je al het maximaal aantal toegestane boeken hebt geleend, kun je van deze service gebruikmaken. De leentermijn van deze boekentas is 6 weken. Uiteraard bieden zij deze service binnen de voor hun haalbare mogelijkheden.  

Lukt het niet om het formulier online in te vullen, bel dan met de bibliotheek en geef je wensen telefonisch door. Houd in dit geval je bibliotheekpas bij de hand.

Klik hier om je boeken te bestellen.