Coach-Yin bij Met liefde en aandacht in Beverwijk

Elke eerste zaterdagavond van de maand kun je deelnemen aan de workshop Coach-Yin.

Met liefde en aandacht combineert in een les Yinyoga houdingen met coachvragen. Coach-yin in plaats van coaching. Je blijft langer in de (zachte) houdingen en zoekt/luistert in stilte naar jouw antwoorden op de vragen die ik je daarbij meegeef. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping in ontspanning en verbinding tussen lichaam en geest.

Het kan zijn dat je merkt dat één of meerdere van de vragen uit de les meer tijd of verder onderzoek nodig hebben. Misschien wil je daar dan nog wat over napraten. Ik wil je daarom de gelegenheid geven om na afloop van de workshop nog een half uur te blijven om thee te drinken en in gesprek te gaan. (Misschien heb je die behoefte helemaal niet, dan mag je er natuurlijk ook voor kiezen om aan het eind (in stilte) gewoon te vertrekken.) Je bent een kwartier voor aanvang welkom.

De bijdrage voor deze workshop bedraagt 10,00 euro per persoon. Er is maximaal plek voor 8 deelnemers. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@metliefdeenaandacht.nl

De volgende workshop is op zaterdag:

zaterdag 5 oktober
zaterdag 2 november
zaterdag 7 december

Wanneer?

Elke eerste zaterdagavond van de maand, van 20:30 tot 21:45 uur.

Kosten?

€ 15,00 euro per persoon.

Hoe?

Wil je je aanmelden? Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Mail of bel gerust!