In de theaters en bioscopen in de omgeving Haarlem is veel te beleven deze voorjaarsvakantie in 2019. 

Jullie kunnen genieten van leuke familie theatervoorstellingen. Ook zijn er nieuwe en oude klassieke films in de bioscoop te zien. Ga gezellig met het hele gezin erop uit en geniet vanuit je theater- of bioscoopstoel van de leukste, mooiste, grappigste of spannendste films en voorstellingen deze maand! 

Toneelschuur & Filmschuur in Haarlem

De Toneelschuur & Filmschuur zit vol met leuke films en voorstellingen, die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Kom gratis naar de springende spruiten disco, bekijk de films Ernest & Célestine winterpret of ga naar de voorstellingen In de Kelder staat een huis, Hallo familie, JIJ bent 'm, Noumi, zusje zeven en Montsers.

Op 17 februari kunnen kinderen voor één dag de baas zijn en zijn er workshops zoals Hologram Piramide, springen in je tekening, stop-motion.Theater Elswout in Overveen

Op het sprookjesachtige landgoed Elswout in Overveen staat Theater Elswout,'Huisje Vol Verhalen'. Hier verzamelt de Haarlemse verhalenmaker Wijnand Stomp alles wat meneer 'De Windt' hem toewaait. Kom binnen en geniet van Lisa en de gestolen winter, De mooiste vis van de zee, Knuffelverhaaltjes op schoot, Floddertje en ook zingt Maya de wereld rond!Verhalenhuis in Haarlem

Verhalenhuis wil meer zijn dan een filmhuis en jeugdtheater, al is het wel het eerste podium van en voor Haarlem-Noord. De bezoekers kunnen er allerlei zinvolle verhalen horen die meer dan de moeite waard zijn. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent. Er draait bijvoorbeeld de volgende films Life of Pi (12+) en Opal Dream (8+) of ga naar voorstellingen Schap zacht (2+), Vertelvoorstelling Glittergroente of Prins Heerlijk (4+).
Kindertheater De Toverknol

Maandelijks kun je een nieuwe voorstelling bij Kindertheater De Toverknol bezoeken en in een bijzondere, humoristische wereld stappen! Voordat jullie op avontuur gaan, kun je jezelf verkleden als prinses, ridder, stoere held of ander personage. Er zijn rekken met verkleedkleren en een kast vol accessoires. Pak een beker limonade, een koekje (koffie, thee voor volwassenen). De lampen gaan aan, muziek begint te spelen, de rode theatergordijnen gaan open. De voorstelling gaat beginnen! Deze vakantie heeft De Toverknol 2 voorstellingen, namelijk Op zoek naar Kakatoe en Op de Noordpool!

ITA | Stadsschouwburg in Amsterdam

Internationaal Theater Amsterdam (ITA, voorheen Stadsschouwburg) organiseert allerlei leuke dingen voor kinderen in de voorjaarsvakantie! Er is onder andere een voorstelling van Wijnand Stomp met Monkie, een dansvoorstelling Invited (8+) en de voorstelling Gulliver (6+) wordt gemaakt door 125 schoolkinderen. Ook zijn er toffe workshops improviseren en spelen met tekst en kun je dansen in de Koninklijke Foyer!
Kennemer Theater in Beverwijk

In het Kennemer Theater in Beverwijk worden allerlei leuke jeugdvoorstellingen gespeeld - met Kenny de Bever als gastheer! Je herkent hem aan zijn rode jas met gouden franjes! Kom je Kenny tegen in het theatermagazine dan weet je zeker dat het een voorstelling is voor de hele familie. Er zijn in deze voorjaarsvakantie 2 mooie voorstellingen te zien,
Musical: De kleine Zeemeermin (4+) in het Kennemer Theater en
Jurassic Revenge, spectaculaire Dino-show (4+).
Log In