Maandelijks kan je een nieuwe voorstelling bezoeken en in een bijzondere, humoristische wereld stappen!

Voordat jullie op avontuur gaan in Kindertheater Toverknol, kan je jezelf verkleden als prinses, ridder, stoere held of ander personage. Er zijn rekken met verkleedkleding en een kast vol accessoires. Pak een beker limonade, een koekje (koffie, thee voor volwassenen). De lampen gaan aan, muziek begint te spelen, de rode theatergordijnen gaan open. De voorstelling gaat beginnen!


 

Kindertheater De Toverknol geeft in hun theaters ook peuterdansles, muziekles, theaterles, musicalles en elke zomervakantie organiseren ze in Kindertheater De Toverknol een theaterweek vol dans, acteren en veel plezier! De cursussen en voorstellingen geven ze ook op basisscholen, kinderdagverblijven, evenementen en andere feestelijke gelegenheden.

In de Kindertheaters (ook in Amsterdam en Utrecht) spelen ze voorstellingen voor kinderen van 1 t/m 9 jaar.

Cursussen

De Toverknol organiseert ook cursussen voor kinderen zoals peuterdansles, muziekles, toneelles en musical/muziektheaterles. De cursussen zijn altijd in januari, maart, mei, september en november. Er staat limonade, thee en koffie op de tafel en afloop van elke les mag je een speculaasje pakken. Na elke les krijg je een sticker voor op je diploma.

Kijk bij de clubs voor meer informatie!

Toverknol Theaterkampen

Wie kent de succesvolle Toverknol theater zomer- en winterkampen niet? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is deelname aan één van de TOVERKNOL THEATERDAGEN of THEATER WERKWEKEN iets voor jou! In de zomer- en kerstvakantie organiseren ze dit feest in hun Amsterdamse, Haarlemse en Utrechtse kindertheaters!

Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en ze organiseren leuke, theatrale activiteiten in, maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol theater werkweek: In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdekken jullie ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.