Verhalenhuis wil meer zijn dan een filmhuis en jeugdtheater, al is het wel het eerste podium van en voor Haarlem-Noord. De bezoekers kunnen er allerlei zinvolle verhalen horen die meer dan de moeite waard zijn. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent.

Er zijn ook leuke peuter- en kleutervoorstelling die worden afgewisseld met films en jeugdvoorstellingen voor de iets oudere kinderen. De kinderfilms en kindervoorstellingen die in Haarlem en Spaarndam worden vertoond, zorgen ervoor dat je vragen gaat stellen en na gaat denken over het onderwerp. Stel dat...? Wat als...? Er is dan ook altijd een mogelijkheid om na de film of theatervoorstelling nog eventjes na te kletsen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of limonade.

Leuk activiteiten voor de jeugd!

Het jeugdtheater in Haarlem Noord zit vol zinvolle verhalen en creativiteit, die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren.

 

 

Het Verhalenhuis is gebouwd op vier peilers. Het is een…

Cultuurhuis

Muziek, films en theater voor jong en oud door professionele makers en hun eigen Verhalenhuis Productiehuis. Een Huis voor de Kunsten met cultuurdocenten voor jezelf en jouw kinderen.

Inspiratiehuis

Voor- en nagesprekken, lezingen en workshops brengen inspiratie en verdieping in het leven.

Ontmoetingshuis

Ze werken samen aan elkaars geluk, ontmoeten en verbinden mensen uit de buurt van verschillende generaties.

Experimentenhuis

Ze zoeken en luisteren naar nieuwe verhaalvormen over maatschappelijke- en levensthema’s, vertellen bijbelse verhalen opnieuw en brengen ze in verband met de wereld van nu.