Nationaal theaterweekend bij Stadsgehoorzaal met kindervoorstellingen

 Mini Me Theaterfestival is een echt indoor theaterfestival voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar op zondagmiddag 26 januari in Stadsgehoorzaal Kampen.

Tijdens het Mini Me Theaterfestival valt er in het hele theater wat te ontdekken. Kom kijken en spelen!
Bekijk een toffe voorstelling, bouw een reuzenkartonnentoren in de theaterspeeltuin, doe gekke proefjes in het theaterlab en ga los tijdens het kinderpopconcert.

Vanaf 14.00 uur staan de deuren open en om 14.30 uur start de voorstelling. Je kunt tot 17.00 uur komen spelen!
Reserveer door te kiezen uit de voorstelling Dikkie Dik (2-4 jaar) of Woeste Willem (5-8 jaar) Je kaartje voor de voorstelling is tevens het entreebewijs voor het Mini Me Theaterfestival. De overige activiteiten zijn voor alle leeftijden.

DIKKIE DIK EN DE TAART (2-4 jaar
Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Een lief verhaal rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.   

WOESTE WILLEM (5-8 jaar) 
Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Een vertelvoorstelling door meesterverteller Harro van Lien.  

Dit festival wordt mogelijk gemaakt door het Nationaal Theaterweekend

 
 
 


 
 

 

 
 

 

 
 

Log In