Lemster Dickens Festijn

Het centrum van Lemmer als sprookjesachtig Dickensdorp, ga mee terug naar het jaar 1888… 

Wandel door het Dickensdorp door de looproute te volgen. De kleurrijke inwoners zorgen voor een bijzondere belevenis voor jong en oud. Je komt straattheater, muzikanten, koren en verrassende acts tegen onderweg. Kinderen uit Lemmer en omgeving zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Dickens school. Op het plein tegenover de Spar kun je de school van vroeger met leerlingen in de kleding van toen bewonderen.

De traditionele Winterfair Lemmer is verweven met dit evenement, de marktkramen zijn allemaal in de sfeer en stijl van de tijd van Dickens Christmas Carol. Kom ook kijken naar de spetterende vuurwerkshow in de Binnenhaven. Op zaterdag 15 dec om 21:00 uur en op zondag 16 dec om 19:00 uur. Het Dickens Festijn Lemmer in 2017 was weer een overweldigend succes, de organisatie telde toen meer dan 30.000 bezoekers.

Praktische informatie:

Op zaterdag 15 december is iedereen welkom van 15.00 tot 21.00 uur, op zondag 16 december van 14.00 tot 19.00 uur.

Tickets in de voorverkoop (online of bij een verkooppunt)
€ 3,50 voor volwassenen
€ 1,75 voor kinderen (4-12 jaar)

Tickets aan de kassa tijdens het Lemster Dickens Festijn:
€ 4,- voor volwassenen
€ 2,- voor kinderen  (4-12 jaar)

Kinderen van 0 tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Parkeerroute: 
Houd tijdens het Lemster Dickens Festijn rekening met wegafsluitingen en parkeerverboden. Als je met de auto komt word je naar een parkeerplaats geleid, vanaf daar kun je gebruik maken van pendelbussen. Kosten parkeren + pendelbus € 1,00 per persoon per rit. Bekijk waar deze parkeerplaatsen zijn: https://www.lemsterdickensfestijn.nl/informatie/parkeren-en-bereikbaarheid/

Looproute door het Dickensdorp: