Jungle expeditie in de Orchideeën Hoeve!

Op Jungle expeditie met de hele familie

Ga deze zomervakantie op expeditie in de Orchideeën Hoeve en ontdek de avontuurlijke jungle gewoon in eigen land! Dwaal tussen de mooiste vlinders, doorkruis het regenwoud als een echte tarzan, maak een familiekiekjes tussen de flamingo’s en zoek verkoeling in de kabbelende beekjes van het Mangrovebos Speelparadijs. Maar wees op je hoede! Voor je het weet sta je oog in oog met een vleesetende plant of een reusachtige slang…

Nieuw! De Grote JungleQuiz

Neem de avontuurlijke wildpaden en ontdek het junglepark via uitkijktorens, touwbruggen en waterpartijen of kies voor de rolstoeltoegankelijke hoofdroute die je vanzelf langs alle highlights brengt. Spot de nieuwe stokstaartjes, ontdek exotische planten en droom weg in de grootste vlindertuin van Europa. Vergeet de tijd echter niet! Elke dag om 13:15 uur worden de ringstaartmaki’s gevoerd door onze dierverzorgers en kun je om 14:00 uur deelnemen aan de familieshow ‘De Grote JungleQuiz’ in het Jungletheater. In deze gloednieuwe zomershow laten onze rangers jou en je familie kennismaken met de griezelige dieren uit het oerwoud en word je uitgedaagd met bloedstollende opdrachten.

Zomerspecial: gratis speurtocht

Heeft de ontdekkingsreis jou hongerig gemaakt? Strijk dan neer in de ‘Zwevende Bloementuin’ voor een sprookjesachtige lunch of geniet van een avonturiersmaaltijd in het serre-restaurant. Na afloop kun jij je natuurlijk nog helemaal uitleven in de overdekte speeltuin vol waterpret en is er voldoende tijd om de speurtocht ‘Kees Kaas op Jungletocht’ af te maken. Speciaal voor de zomervakantie krijg je deze interactieve speurtocht (incl. presentje na afloop) helemaal gratis bij aankoop van een kinderentreebewijs van 4 t/m 12 jaar.

Zomervakantieprogramma – 6 juli t/m 1 september

Gratis speurtocht   hele dag
Voedermoment ringstaartmaki’s   13:15 uur
De Grote JungleQuiz   14:00 uur