Ga deze herfstvakantie op expeditie in de Orchideeën Hoeve en ontdek samen met jouw familie de avontuurlijke jungle. Doorkuis het regenwoud als een echte tarzan, maak een familiekiekje tussen de flamingo’s en bewijs dat je een echte ranger bent in de spectaculaire speeljungle. Maar wees op je hoede! Voor je het weet sta je oog in oog met een vleesetende plant of een reusachtige slang…

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten. 

Ontmoet Aart

Als je geluk hebt ontmoet je tijdens de herfstvakantie Aart Stokstaart. De directeur van het junglepark neemt graag de tijd om jou op veilige afstand te begroeten en jouw dag nog leuker te maken!

Kleurwedstrijd

Verras jij Aart Stokstaart met een mooie kleurplaat? Haal de kleurpotloden uit de kast, print de speciale kleurplaat uit en maak jouw allermooiste creatie. Met jouw kleurplaat maak je bovendien kans op leuke prijzen!

Print jouw kleurplaat zelf uit of haal hem op in de Orchideeën Hoeve.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Heb je de kleurplaat af? Neem je kleurplaat mee naar de Orchideeën Hoeve en overhandig hem persoonlijk aan Aart Stokstaart of laat hem achter bij zijn huis. De kleurplaat opsturen of mailen kan ook. De mooiste, grappigste en leukste kleurplaten worden beloond met een leuke verrassing. Meedoen kan t/m 1 november 2020.

Speurtocht

Durf jij de jungle te doorkruizen via geheime wildpaden, gammele touwbruggen en enge grotten? Doe dan mee aan de gloednieuwe speurtocht! Met de speurtocht op zak ontdek je de spannendste plekjes van het park, staan er uitdagende opdrachten op het programma en kom jij oog in oog te staan met de mooiste jungledieren!

Jungle Rally

Laat zien dat jij kunt graven als een stokstaartje, steek met jouw eigen gemaakte bootje de rivier over en race tegen de klok. In de nieuwe junglespeeltuin ‘JungleRally’ worden de rangers in de dop uitgedaagd met water, zand en actie!