Circus Moustache bij Hans en Grietje

DAT ZIT WEL SNOR!

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns. Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern. De voorstellingen zijn zonder dieren. Daarnaast geeft Cirque Moustache workshops waarin alle basistechnieken van circus worden behandeld zodat ook de kleinste bezoekers zich even artiest kunnen wanen in de rood met gele tent.

Data

19-8-19: Kinderkaravaan open om 16:00 uur, Show 16.30 uur
20-8-19: Kinderkaravaan open om 11:00 uur, Show 11.30 uur
20-8-19: Kinderkaravaan open om 16:00 uur, Show 16.30 uur

Workshops 2019:

Zelf oefenen op circus is ook mogelijk. Naast alle voorstellingen die de artiesten van  circus Snor geven zijn veel van hen ook gedreven circusdocenten. Tijdens de circusworkshops leer je veel circuskunsten. Van lopen op de bal tot jongleren met ringen. Gedurende 2 uur worden de deelnemers klaargestoomd tot circusartiest met een heus optreden in de piste voor ouder, familie en vrienden. Lijkt het je leuk om te leren lopen op een bal of koord, jongleren of rij je liever op een gekke fiets dan is dit programma helemaal geschikt voor jou.

We hebben 1,5 uur lang les en dan het laatste half uur is er een show van de kinderen voor hun eigen ouders.

Kaartjes voor de workshop zijn € 5,-
Kinderen v.a. 5 jaar kunnen deelnemen.

Tickets

Tickets zijn contant of per pin te voldoen bij de tent maar wil je verzekerd zijn van een plekje, koop dan je tickets online hier http://www.cirquemoustache.com/winkel/

Locatie

De circustent staat op het terrein van pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde ( Sternweg 2a).