Uitje met kinderen naar attractiepark DippieDoe in Best

Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best

Uitje naar attractiepark DippieDoe

Onbeperkt toegang tot alle attracties!

Attractiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven!

Kinderen kunnen binnen en buiten spelen

Regen of zonneschijn? Bij attractiepark DippieDoe kun je altijd spelen!

In de Binnenhaven vind je onder andere de Klauter Kajuit, Ballenbaai, Dreumesbaai, grote draaimolen en de Stormtoren.

In de Buitenhaven voel je je als een stoere piraat in de Slinger Sloep en kan je lekker rondzwieren in de Draaikolk. Of kan jij iedereen verslaan met een potje midgetgolf? Voor de echte durfallen is er de Tyfoon. Stap in deze gave achtbaan en voel hoe het is om met een super snelheid van 54 km/h midden in een echte tyfoon te zitten (als je durft!).

De Angry Birds zijn geland!

Uniek in Nederland! Ga op avontuur met de Angry Birds in de grote Angry Birds speeltuin. Klim op het piratenschip, glijd van het vogelnest of schommel zo hoog dat je de wolken raakt! Daarnaast is er ook de Angry Birds Sonaboog waarmee je interactief leuke en leerzame spelletjes kan spelen met de Angry Birds!

Onbeperkt speelplezier voor kinderen!

Familiepark DippieDoe is het hele jaar door open,(kijk op website voor de exacte openingstijden). Het park ligt aan de A2 nabij Eindhoven, dus is ook nog eens makkelijk bereikbaar. Ook beschikt het park over voldoende parkeergelegenheid. Ideaal!

Kinderfeestje DippieDoe

Ben jij binnenkort jarig? Dan wordt het pas een echt groot feest met een kinderfeestje bij DippieDoe! Hier kun je, bij regen of zonneschijn, de hele dag met vriendjes en vriendinnetjes spelen. Bekijk de mogelijkheden op de website van DippieDoe.

 

Tot snel bij DippieDoe, daar willen alle kinderen naartoe!