Tienrayseweg 10C, 5961 NL Horst

Niets is zoals het lijkt in het attractiepark Mind Mystery in Horst. Je zintuigen worden hard aan het werk gezet om alles te verwerken... Een huis dat op z'n kop staat, optische illusies en andere vreemde gewaarwordingen laten je hersenen overuren maken!

Leukste uitje van Limburg

Mind Mystery is al meerdere malen in de top 3 van leukste uitje van Limburg terecht gekomen. En dit, terwijl het park pas in 2018 haar deuren opende. Als je in zo'n korte tijd, al meerdere malen in de prijzen bent gevallen...dan doe je iets goed!

Siebrandt de uitvinder

Het verhaal over Siebrandt Jacob van Moelberen is de leidraad voor dit attractiepark. Zijn vele uitvindingen en wetenschappelijke experimenten zijn de bakermat voor het verhaal achter Mind Mystery. Siebrandt wilde objecten laten zweven, tegen de wetten van de zwaarte kracht in! Het was hem bijna gelukt, totdat hij met een immense knal van de aardbodem is verdwenen. Wat overbleef was een huis dat op z'n kop staat en vele illusies uit binnen en buitenland.

Illusies en attracties

Mind Mystery staat vol met attracties en illusies. De meest opvallende attractie is natuurlijk het huis dat op z'n kop staat. Houd je verder goed vast als je de Vortex betreed. De planeten en sterrenstelsels draaien als een draaikolk om je heen (houd je maar goed vast!). Als je eenmaal weer met beide benen op de grond staat is het tijd voor een klassieker; het Spiegeldoolhof! Kan jouw hoofd tegen een stootje ;-)? Er zijn natuurlijk nog veel meer attracties en illusies te zien. Maar we nodigen je uit om deze zelf te komen ontdekken!

Uitleg illusies

Je wordt niet direct " los gelaten" in het park. Iedereen die een bezoek brengt aan het park krijgt namelijk eerst een (korte) rondleiding en uitleg bij de diverse illusies. Daarna ben je geheel vrij om in je eigen tempo het park te ontdekken. Je wordt dan ook verzocht een tijdsslot te boeken waneer je wilt aankomen in het park.

Direct tickets reserveren

Groei in 2022

Ook al bestaat het park pas sinds 2018. Er zijn nu al verre gaande plannen in de maak om het park flink te gaan vergroten. Het doel is duidelijk. Mind Mystery Horst is hier om te blijven en wil het toonaangevende Illusie park van de wereld worden!

Lees hier hoe wij ons bezoek aan Mind Mystery hebben ervaren!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor