Indoor spelen voor kinderen in regio Eindhoven

Indoor spelen voor kinderen in regio Eindhoven

In de regio Eindhoven zijn verschillende indoor speeltuinen, indoor speelpaleizen, trampolineparken en andere opties om binnen te spelen als het slecht weer is of gewoon omdat je het leuk vindt. Bekijk hier het overzicht met leuke tips:

Motion Imagination Experience in Eindhoven

Motion Experience is een immersive experience waarbij de bezoeker wordt meegenomen in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie. Deze unieke combinatie prikkelt je zintuigen en laat je even aan de realiteit ontsnappen. Tijdens de laatste lockdown heeft Motion niet stil gezeten, maar als kans gezien voor het uitvoeren van een grote verbouwing inclusief nieuwe installaties. Dit moet je dus zien!

Op woensdagmiddag en zaterdagochtend is er speciaal voor de jongere kids “Kids Time”. Verschillende ruimtes zijn dan kindvriendelijker ingericht waardoor het voor kinderen toegankelijker wordt. Op andere dagen en tijden draait het normale Motion programma wat voor iedereen leuk is! Kom je snel een kijkje nemen?

Lees hier meer over Motion Imagination Experience

Indoor spelen bij Monkey Town Valkenswaard

MonkeyTown is een leuk en spannend indoorspeelparadijs in Valkenswaard voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Het is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Bekijk hier de openingstijden.

Lees meer over Monkey Town

Uitje met gezin naar attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven! Lees hier meer.

   

Boek je tickets voor DippieDoe

VR park The Playground in Eindhoven

The Park Eindhoven is gelegen aan de rand van Strijp-S in Eindhoven en hier kun je genieten van 100 m2 free-roam VR experiences, meekijken in de lounge en een drankje drinken. Voor kinderen hebben ze de K3 experience (leuk voor jongens en meisjes!) en voor kinderen vanaf 12+ nog veel meer mogelijkheden.

Ga op ontdekkingsreis in het prachtige Egypte en bevrijdt de meiden van K3! Deze Virtual Reality ervaring mag je niet missen! K3 zit gevangen in een piramide in Egypte! Kunnen jullie Marthe, Hanne en Klaasje bevrijden? Werk als een team samen om de verschillende avontuurlijke opdrachten op te lossen. Vind de sleutel die jullie van het museum naar de piramide brengt, los puzzels op, toon je beste ritme, loop over lava en bevrijd zo K3. Veel succes! 

Boek hier een VR uitje

Trampolinepark Street Jump Veldhoven

Bij Trampolinepark Street Jump kunnen kinderen heerlijk springen in de vakantie en voor de kleine kinderen zijn er ook mini-jump uurtjes! Bekijk de openingstijden op de website.

Lees meer over Street Jump

Jumpen bij Jumpsquare in Eindhoven

Ben je ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek voor jou. Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, voel je sterk in de Sport Area en voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area. Ga los op ruim 400m²aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games!

Lees meer over Jumpsquare

Binnen spelen voor kinderen bij Ballorig Veldhoven

Lekker binnen spelen bij Ballorig is een feest voor kinderen van 0-9 jaar. Voor de kleinste tot 4 jaar hebben ze een apart gedeelte om te spelen. Check de vakantie openingstijden op de site

Lees meer over Ballorig

Familieuitje naar FEC Sevenum

Bij FEC Sevenum kunnen kinderen van alle leeftijden zich geweldig vermaken! De kleintjes kunnen hun helden ontmoeten bij Mattelplay ™  terwijl de grotere kinderen de vetste tricks kunnen uithalen in The Portal Action House! Houd je meer van Bowlen? Ook dat is mogelijk bij FEC Sevenum. Lees hier meer.

   

Boek je tickets voor FEC

Lasergamen en escape room voor kinderen bij Roomexperience in Geldrop

Lasergamen met kinderen bij Roomexperience in Geldrop Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen. Boek een Escaperoom met kinderen Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen. Ook hebben ze hier een gave Game Room! Lees hier meer.

Reserveer je escaperoom

Trampoline springen voor kinderen bij bij We-Jump in Helmond

Jumpen bij We-Jump Helmond. Laat de kinderen lekker een dagje jumpen bij trampolinepark We-Jump in Helmond. Een leuk uitje in het weekend. Check hier de openingstijden.

Meer info over We-Jump

Indoor spelen voor kinderen bij Monkey Town in Mierlo

Monkey Town in Mierlo is een leuk en spannend indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. Voor de allerkleinste heeft Monkey Town in Mierlo een grote peuterhoek die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Een ontspannen uitje voor ouder en peuters. Bekijk hier de openingstijden.

Lees meer over Monkey Town Mierlo

Jumpen bij Jump XL in Eersel of Eindhoven

Ben jij op zoek naar een toffe weekend of vakantie activiteit? Ga dan naar Jump XL om lekker trampoline te springen. Ook aan de kleintjes is gedacht tijdens Mini Jump. Op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Happy Hours gaan de Discolichten aan, de muziek harder en zo Jumpen en dansen jullie op de vetste beats! Tussen het Jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen en iets drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Boek dit uitje!

Indoor spelen bij Monkey Town Eindhoven

Ben jij al op de nieuwe locatie van Monkey Town geweest in Eindhoven? Kinderen kunnen hier heerlijk binnen spelen terwijl jij lekker in het horeca gedeelte zit met een hapje en een drankje en gratis WIFI. Een leuk uitje voor de kids!

Kijk voor openingstijden en meer info

Kijk voor meer tips op de website van Go-Kids!

Log In