Binnenspeeltuinen in Eindhoven en omgeving

Binnenspeeltuinen in Eindhoven en omgeving

In de regio Eindhoven zijn verschillende binnenspeeltuinen, indoor speelpaleizen, trampolineparken en andere opties om binnen te spelen als het slecht weer is of gewoon omdat je het leuk vindt. Bekijk hier het overzicht met leuke tips:

Boek een kinder escaperoom bij Escaperoom Geldrop

Wil jij met je gezin een escaperoom boeken? Ga naar Escaperoom in Geldrop. Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar wordt de "volwassen" escaperoom Kraak de Kluis aangepast op het niveau van de jongere gasten. Zo kunnen ook zij een poging doen om de kluis van De Geldropse Bank te kraken samen met hun leeftijdsgenootjes. 

Boek een escaperoom

Trampolinepark Street Jump Veldhoven

Street Jump opende afgelopen zomer haar deuren in Veldhoven. Kinderen kunnen hier heerlijk springen in de vakantie en je kan hier ook je kinderfeestje vieren! Bekijk de openingstijden op de website.

Lees meer over Street Jump

Binnen spelen voor kinderen bij Ballorig Veldhoven

Lekker binnen spelen bij Ballorig is een feest voor kinderen van 0-9 jaar. Voor de kleinste tot 4 jaar hebben ze een apart gedeelte om te spelen. Check de vakantie openingstijden op de site

Lees meer over Ballorig

Indoor spelen bij Monkey Town Valkenswaard

MonkeyTown is een leuk en spannend indoorspeelparadijs in Valkenswaard voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Het is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Bekijk hier de openingstijden.

Lees meer over Monkey Town

Lasergamen en escape room voor kinderen bij Roomexperience in Geldrop

Lasergamen met kinderen bij Roomexperience in Geldrop Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen. Boek een Escaperoom met kinderen Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen. Lees hier meer.

Reserveer je escaperoom

Trampoline springen voor kinderen bij bij We-Jump in Helmond

Jumpen bij We-Jump Helmond. Laat de kinderen lekker een dagje jumpen bij trampolinepark We-Jump in Helmond. Een leuk uitje in het weekend. Check hier de openingstijden.

Meer info over We-Jump

Indoor spelen bij KidsPlaza in Helmond

Kinderen beleven de spannendste avonturen in het allermooiste indoor-speelpark van Zuid-Nederland. KidsPlaza garandeert voor ouders en verzorgers een héérlijk dagje uit, maar bovenal veel veilig en afwisselend speelplezier voor kids van 1 t/m 12 jaar.
Van klimmen, klauteren, jumpen, glijden, bouwen, gamen, dansen…tot rijden op een safaribaantje met elektrisch aangedreven terreinwagentjes.. het kan er allemaal! Bekijk hier de openingstijden.

Lees meer over KidsPlaza

Indoor spelen voor kinderen bij Monkey Town in Mierlo

Monkey Town in Mierlo is een leuk en spannend indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. Voor de allerkleinste heeft Monkey Town in Mierlo een grote peuterhoek die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Een ontspannen uitje voor ouder en peuters. Bekijk hier de openingstijden.

Lees meer over Monkey Town Mierlo

Uitje met gezin naar familiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven! Lees hier meer.

Boek je tickets voor DippieDoe

Indoor spelen bij SportsPlanet Eindhoven-Best

Bij Sports Planet in Best kan je heerlijk indoor spelen. Ze hebben heel veel aanbod voor kinderen en gezinnen. Je kan hier klimmen, apenkooien en nog veel meer!

Clip 'n Climb

Je kan bij SportsPlanet op een totaal andere manier klimmen dan je gewend bent. Je hebt namelijk geen klimpartner nodig om tot de top te klimmen. Je hoeft je alleen zelf vast te slippen en je kan meteen lekker gaan klimmen richting de top. Ze hebben verschillende klimmuren!

Jungle Chase

SportsPlanet heeft een spel genaamd ‘Jungle Chase’ dat lijkt op apenkooien. De lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht van kinderen worden op de proef gesteld in dit speciale jungle chase woud. 

Lasergame

SportsPlanet beschikt over een lasergame arena waarin kinderen de uitdaging aan kunnen gaan met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Bounze

Ook hebben ze bij SportsPlanet een megaspringveld bestaande uit 32 trampolines, een lange tumblingbaan van 24 meter en sensationele trampoline wanden.

Bowling

SportsPlanet beschikt over 8 bowlingbanen in een sfeervolle ruimte met eigen bar. Leuk voor een middagje bowlen met de kids.

Lees meer over SportsPlanet

Kijk voor meer tips op de website van Go-Kids!

Log In