Het theater is een plek van verwondering, waar iedereen kan genieten van een mooie, aangrijpende, grappige, spannende of magische voorstelling. Door alle maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken is een theaterbezoek op dit moment niet mogelijk. Juist in deze onzekere tijden wil Theater De Lievekamp de plek zijn waar je het dagelijks leven even kunt vergeten en je mee kunt laten voeren door dans, muziek, toneel, cabaret en alle andere podiumkunsten. Daarom delen ze graag de TheaterTips voor Thuis!

Theatertips voor Thuis door De Lievekamp

Op deze pagina vind je voorstellingen die je online kunt bekijken, maar ook podcasts over theater en interessant materiaal dat theatermakers en -gezelschappen hebben samengesteld en vaak gratis ter beschikking stellen. Er is zelfs een aparte pagina voor kinderen! Ze hopen je snel weer te mogen ontvangen in het theater en tot die tijd hopen ze de theaterbegeerte te vervullen met alle TheaterTips voor Thuis!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch