Stoere indoor uitjes voor de hele familie 

Wil jij met je kinderen een stoer, indoor uitje beleven deze vakantie? Wij hebben een aantal tips voor je verzameld. Deze stoere familie uitjes zijn binnen en dus niet afhankelijk van het weer. 

Karten, lasergamen en bowlen bij Lot66

Lot66 heeft een mooie kartbaan vol met  snelle stukken en technisch bochtenwerk. De kartbaan is geschikt voor jong en oud. Kinderen moeten alleen wel 8 jaar of ouder zijn en minimaal 1,4 meter lang.

Bij Lot66 is een Amerikaanse havenloods het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Er zijn verschillende trappen, wanden en objecten waardoor het een zware klus is om je tegenstanders in het oog te houden. Ga de lasergame strijd aan met je vrienden of familie! 

Tegenwoordig kun je bij Lot66 ook super leuk bowlen! Ze hebben hier 4 super stoere en mooie bowlingbanen.

Kortings deal bij Lot66 deze zomervakantie => Lot66 bestaat 10 jaar en om dat te vieren mogen jullie lasergamen en bowlen voor maar €10  BEKIJK DE DEAL HIER

Alles over Lot66, lees je hier

Escape room voor de hele familie bij Escaping Breda

Ga met je gezin de uitdaging aan en speel deze familie escape room van Escaping Breda

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar. Deze escape room biedt namelijk voldoende uitdaging voor jong en oud!

Meer informatie over deze gave escape room voor families in Breda

 

Adventure golf spelen met de hele familie bij Brasserij Offcourse

Ga op avontuur met je gezin, vrienden, familie of je collega’s op de 18 holes indoor golfbaan.
Jullie maken een reis door het Midden Oosten, vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Meer informatie over de adventure golfbaan van Brasserij Offcourse

Reptielenhuis de Aarde in Breda

Voor een onvergetelijk en leerzaam uitje met de kinderen ga je naar Reptielenhuis De Aarde. Het reptielenhuis is leuk voor de hele familie. In deze kleine overdekte dierentuin leren jullie van alles over de verschillende reptielen. De enthousiaste medewerkers van De Aarde vertellen er graag over. Kinderen mogen soms dieren aaien, zelf vasthouden of meekijken met het voeren.

Deze zomer met GRATIS speurtocht, bekijk de Go-Kids deal hier

Meer informatie over Reptielenhuis de Aarde en de openingstijden deze zomervakantie 

Bekijk hier een overzicht van alle kindvriendelijke uitjes in de regio Breda