Terheijdenseweg 514, 4826 AB Breda

Zo een groot springkussen heb je nog nooit gezien!

Indoor springen en spelen bij Bounce Valley Breda

Wat is Bounce Valley Breda?

Bounce Valley is één megagroot springkussen. Of beter een aaneenschakeling van springkussens. Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen, overal kun je bouncen! 

Springen in Bounce Valley 

Behalve 'gewoon springen', of bouncen, zijn er bij Bounce Valley Breda ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt. Glijden, klimmen, whipe-out, voetballen... er is van alles te doen tijdens je bezoek aan dit springkussenpark. 

Laserdoolhof bij Bounce Valley Breda

Uniek in Breda is het laserdoolhof. Lukt het jou om de andere kant van het parcours te halen zonder geraakt te worden door de laserstralen? 

Samen naar Bounce Valley Breda

Bounce Valley is voor iedereen leuk! Wedden dat je dit net zo leuk vindt als je kinderen? Je kunt hier gerust met het hele gezin naar binnen gaan, het plezier is voor kinderen én volwassenen. Springen bij Bounce Valley is een echt gezinsuitje.

 

Bouncen bij elk weer 

Of het nu koud buiten is of super warm, in de hal van Bounce Valley is het altijd aangenaam. Dit uitje is dus het hele jaar door leuk!

Ook voor een kinderfeestje zit je goed bij Bounce Vally Breda 

 

Deze video is opgenomen bij Bounce Valley Rotterdam

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor