Zomervakantie!

De vakantie is begonnen en is er genoeg te doen in de regio! Met het mooie weer is het natuurlijk heerlijk om lekker naar buiten te gaan. Maar mocht het weer even wat minder te zijn dan hoeven kinderen zich ook niet te vervelen. De nieuwsbrief is weer goed gevuld met veel leuke tips!

Veel leesplezier en een fijne vakantie! 
 

World of Dinos

World of Dinos is deze vakantie te bezoeken in Utrecht en Eindhoven!  Er zijn realistische dino modellen, interactieve elementen en een grote 'kidszone'. Stap samen in de wereld van de dinosaurussen! Een leuk uitje voor het hele gezin!
 
Daar wil ik heen met korting!
 

Een dagje Fruitpark in Ochten is genieten voor iedereen. Dieren aaien, lopen op het blotevoetenpad, midgetgolfen, spelen in de speeltuin of lekker eten in de horeca. Het kan er allemaal!

In de vakantie is er bij Theaterschool Theater&Zo in Huissen van alles te doen. Zo kunnen kinderen meedoen aan de muzikale middag en aan knuffeltheater. Ook wordt er een film en een voorstelling gemaakt. 

 

Even weg

In Nederland zijn heel veel leuke vakantieparken en hotels te vinden die erg gezinsvriendelijk zijn. En dan hoef je helemaal niet ver te reizen om toch even helemaal weg te zijn. Wij hebben leuke overnachtingstips voor je. Misschien hebben ze nog wel een plekje! 
Meer weten?
 
Spelen in de natuur, het kan op steeds meer plaatsen en kinderen vinden het altijd leuk! In deze blog vind je de leukste speelbossen en natuurspeeltuinen in het zuiden van Gelderland. 
In het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom is nu de tentoonstelling Speel – Goed te zien. Behalve kijken naar speelgoed van vroeger kun je ook zelf volop spelen en spellen doen.
 
Met mooi en warm weer is het natuurlijk heerlijk om lekker buiten te zwemmen in een mooi buitenzwembad of een recreatieplas. Gelukkig zijn er veel leuke zwemplekjes te vinden in deze regio. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet. Veel zwemplezier! 
Deze vakantie kan je bij Kasteel Rosendael Professor Bombasticus bezoeken, ook kunnen kinderen op prins(essen)cursus en is er een leuke parkvoorstelling te zien. Je kan natuurlijk ook op eigen gelegenheid het park bezoeken en genieten van alles wat er te zien en te doen is.
 

Marechausseemuseum

In de vakantie zijn er in en rondom het Marechausseemuseum leuke activiteiten. Zo kan je aan de slag in het M-lab, kan je het kofferspel en het spel van de Gouden Missie spelen en kan er worden gespeurd door het museum!
Dat lijkt me leuk!
 

Een dagje weg met het gezin kan best duur zijn. Bij Go-Kids hebben we heel veel leuke uitjes voor je verzameld die gratis zijn of goed betaalbaar. Door heel Nederland! Ook hebben we leuke kortingsacties voor je! Zo krijg je €1 korting bij Focus Filmtheater in Arnhem en kan je al voor €3 zwemmen bij Zwembad Doelum in Renkum. 

Droomt jouw kind ervan om Musicalster te worden? Dan is de Summerschool van Telekids Musicalschool een gave zomeractiviteit. 3 dagen lang acteren, dansen, zingen, spelletjes doen en je eigen musical voorbereiden. De Summerschool is in Amersfoort. Er zijn nog plekken vrij, dus boek snel!

 

Jumpsquare

Hebben de kinderen energie teveel? Neem ze dan mee naar Jumpsquare in Arnhem! Hier kunnen kinderen (en hun ouders) zich helemaal uitleven. En wist je dat er speciale uurtjes zijn voor de allerkleinsten? Deze zomer hebben ze leuke Summer Deals!
Daar wil ik heen!
 
Kasteel Doorwerth heeft een goed gevulde agenda deze vakantie. Er is een gave escape route voor kinderen vanaf 8 jaar, Professor Bombasticus komt op bezoek, kinderen kunnen een echte ridder worden en ontmoet de vroegere bewoners van het kasteel! 
Lekker uit eten met de kinderen is altijd leuk! In deze blog vind je de leukste kindvriendelijke terrassen. Vaak kunnen kinderen er ook lekker spelen in de speeltuin of de speelhoek. De HoutzagerijDe Pannekoekenbakker in Buren en De WereldPan zijn aanraders! 
 
Bij Monkey Town in Leerdam kan je natuurlijk lekker spelen in de indoorspeeltuin. Maar je kan hier ook bowlen en het is zelfs mogelijk om een potje lasergame te spelen! Kortom echt een uitje voor het hele gezin!
Met het gezin samen zwemmen is altijd een leuk uitje. Ook ideaal als het weer even niet meezit. Bij Zwembad Doelum in Renkum krijgen kinderen via Go-Kids deze zomer een leuke korting! Ook leuk zijn de Blitzkidsavonden
 

Zomervakantie bij Focus

Op regenachtige of juist hele hete dagen (lang leve de airco!) zit je deze zomervakantie goed in Focus Filmtheater in Arnhem. De hele zomer staan er extra kinderfilms op het Junior-programma! En via Go-Kids krijg je korting!
Daar wil ik wel heen!
 

Zomer bij GeoFort

Ontsnap uit het klimaatdoolhof, doe mee met een gave minecraft workshop, speel earth games, bezoek de aardbevingszaal, doe de Minecraft Kubus Quiz en leef je uit in de speurtuin. Het kan allemaal deze zomer bij GeoFort! 
Dat lijkt me leuk!
 
 

Instagames

Bij Instagames in Ede kan je een heerlijk dagje uit hebben! Je kan hier lasergamen, voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er escape rooms en in de GameZone zijn onder andere airhockey en game stations te vinden! 
 

Er is meer!

Er is natuurlijk nog veel meer te doen deze vakantie. Zo kan je een boerderij bezoeken, bowlen bij het Gastland in Rhenen, Naar ZomerSounds in Ouwehands of boek een Nature Game. Ondertussen hebben we ook heel veel blogs geschreven met leuke tips! Kinderen kunnen zich ook al aanmelden voor de proeflessen bij de Telekids MusicalSchool.