Binnenkort jarig?

Tips voor de leukste kinderfeestjes!

De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van je eigen kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze kinderfeestjes special geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel, spannend, leuk of creatief kinderfeestje! 

 

 

Naar buiten met Buiten gewoon FEEST!

Buiten gewoon FEEST! organiseert avontuurlijke, creatieve en originele kinderfeestjes waarbij de nadruk op buiten ligt. Ben je op zoek naar een echt boswachtersfeest, een speurneuzenfeest of een kabouterfeest? Het kan allemaal! Je kan ook zelf een feestje samenstellen. 
Ga ook de natuur in!
 

EHBO kinderfeestje

Tijdens een EHBO kinderfeestje gaan de kinderen met opdrachtjes en spelvormen bezig om te leren over EHBO en het menselijk lichaam. Je leert onder andere hoe je een slachtoffer kan helpen,wat je moet doen bij een bloedneus, hoe je een pleister moet plakken en wat te doen bij een buil op je hoofd! 

Dat is interessant!
 

Kinderfeestje bij het Marechausseemuseum

Tijdens een kinderfeestje bij het Marechausseemuseum maken kinderen spelenderwijs kennis met de taken van de Marechaussee: bewaken & beveiligen, grenspolitie en militaire & internationale taken. 
Daar wil ik meer over weten
 

Frutseltante in Ede

Op zoek naar een creatief kinderfeestje? Bij de Frutseltante is het aanbod groot! Je kan lekker aan de slag met foam of silk clay, werken met 3D verf of wat dacht je van een handletter-workshop? De kinderen kunnen ook worden geschminkt of krijgen een mooie glittertattoo.
Meer weten?
 

Kijk & Luister-museum

Een leuk museum voor een kinderfeestje! De demonstraties in de muziekzaal met speeldozen en muziek makende figuren vallen vast in de smaak. Kinderen kunnen een leuke speurtocht doen en er zijn activiteiten bij te boeken.
Terug in de tijd
 

Fruitpark Ochten

Op het Fruitpark ligt een midgetgolfbaan. Ideaal voor een kinderfeestje! Je kan hier een kinderfeestarrangement boeken waar naast het midgetgolfen ook veel lekkers bij zit. Net als een cadeautje voor de jarige. Ook leuk zijn de speeltuin, de kinderboerderij en het blotenvoetenpad!
Dat is leuk!

De Houtzagerij

Bij de Houtzagerij kan je een leuk feestje geven in de indoor speeltuin! Wil je liever naar buiten? Dat kan ook tijdens de Speuren naar Sporen Speurtocht met een echt kompas. Ook is er een leuke speeltuin buiten! En natuurlijk ga je ook wat lekkers eten in het restaurant. 
Kom spelen!
 

Feestjes bij Berbar

Bij Berbar in Bennekom is de keuze heel groot. Zo kan je slijm maken of wat dacht je van een eenhoornfeest? Wil je aan de slag in de keuken dan is een echt pizza- of pannenkoekenfeest ook leuk. Je kan ook gaan timmeren, mooie kunst maken of aan de slag als detective! 
Neem een kijkje!
 

Duikfeestje

Bij zwembad Doelum in Renkum kan je een echt duikfeestje geven. Dat is gaaf! Wil je iets anders? Er zijn meer mogelijkheden zoals lekker spelen met al het speelmateriaal dat in het water ligt. Er kan ook wat lekkers worden gegeten en voor de jarige is er een cadeautje. 
Kom zwemmen

Theater en dans

Bij Kunstencentrum Cultura in Ede kan je een leuk kinderfeestje geven! Zo kan je een echte dansworkshop volgen, een theaterfeestje houden of lekker creatief bezig zijn. Aan het eind komen de ouders kijken naar de kunstwerken of wonen het dans- of theateroptreden bij!
Doe mee!
 

GeoFort

Bij GeoFort draait alles om de aarde. Een feestje is hier één groot avontuur. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligente doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel in de Vleermuisspeurtuin! En speciaal voor Minecraft fans kan je hier een echt Minecraft feestje vieren!
Ontdek GeoFort
 

Er is nog meer!

Wist je dat er op de website nog veel meer leuke kinderfeestjes zijn te vinden? Zo zijn er feestjes die je thuis kan vieren, op de boerderij, of misschien wil je wel een feestje met echte uilen of ontsnappen uit een escape room. En er komen regelmatig nieuwe feestjes bij!
Meer feestjes!
 

Zwem als een zeemeermin

Bij 't Gastland in Rhenen kan je een echt zeemeerminnenfeestje geven. Kinderen leren zwemmen met een zeemeerminnenstaart en krijgen na afloop een echt certificaat. Wil je liever wat anders? Je kan hier ook bowlen
Word een echte zeemeermin!
 
 

Feestje bij de Pannekoekenbakker

Bij de Pannekoekenbakker in Buren kan je verschillende feestjes geven zoals een kindersmulfeest, een verkleedfeest en een spannend GPS avontuur. Bij elke feestje krijgen de kinderen natuurlijk heerlijke pannenkoeken en SMUL-munten waar ze een leuk cadeautje mee kunnen uitzoeken.
Ik wil meer weten over deze feestjes!
 

Kinderfeestje bij het Weeshuismuseum

In Culemborg staat het eerste nieuwgebouwde weeshuis van Nederland. Dit weeshuis is nu een museum. Tijdens een kinderfeestje kom je alles te weten over het leven van de kinderen in het weeshuis. Speur door het museum, verkleed je en speel spelletjes van vroeger.
Dat is interessant!