Kinderfeestje bij De Pannekoekenbakker in Buren

Bij de Pannekoekenbakker Buren kan je verschillende kinderfeestjes vieren. Bij elke feestje kan je natuurlijk genieten van de heerlijke pannenkoeken en krijgen de kinderen SMUL-munten waar ze een leuk cadeautje mee kunnen uitzoeken.

Het Kindersmulfeest

Bij dit feestje worden de kinderen ontvangen met kinderchampagne. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de binnenspeeltuin, een mooie kleurplaat kleuren, onbeperkt ranja drinken en natuurlijk krijgt iedereen een lekkere kinderpannenkoek. Als de drukte het toelaat dan krijgen de kinderen een rondleiding in de keuken. 

Verkleedfeestje

Je kunt je inbeelden dat je een prinses of een piraat bent. Dat kan met dit speciale themafeest. Kinderen kunnen zich tijdens dit feest verkleden als prinses of piraat maar ook als indiaan, cowboy of heks. Om het nog echter te doen lijken is er schmink om de kinderen te schminken. Tijdens dit feestje krijgt iedereen een prinsessen- of piratenpannenkoek en een lekker ijsje. Ook kan er natuurlijk lekker worden gespeeld in de binnenspeeltuin. 

Het kids GPS foto avontuur

Waan je een echte ontdekkingsreiziger en ga bepakt met digitale fotocamera en GPS op pad door de Oranjestad Buren. Samen met je vriendjes ga je op de route zoeken naar exact dezelfde locaties als op de bijgeleverde foto's en moet je hiervan zelf ook een foto maken. Dit zou zomaar eens een wijzer van een kerkklok kunnen zijn. Of een deel van een raamkozijn of een waterpomp. Ook krijg je een vragenboekje mee waarin leuke en uitdagende vragen staan over de route.

Je kunt dit spel met één groep spelen maar het is natuurlijk ook leuk om tegen je vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Je splitst dan de groep in twee groepjes. Je hebt nog niet meteen gewonnen als je de meeste locaties gevonden hebt. Ook zijn er punten te verdienen voor de foto die het meest lijkt op de foto die je meegekregen hebt. Wie er gewonnen heeft blijft spannend tot het einde en een kinderfeest dat je ooit moet hebben gegeven! Na afloop smullen jullie nog lekker na bij de Pannekoekenbakker die ondertussen heerlijke pannenkoeken voor jullie heeft gebakken.

Op de website van de Pannekoekenbakker Buren kan je meer informatie vinden over deze feestjes en kan je reserveren.