Veenderweg 21, 6721 WE Bennekom

Meer dan 25 verschillende kinderfeestjes

Bij Berbar kan je kiezen uit meer dan 25 verschillende kinderfeestjes! Wat dacht je van een detective feest? Een prinsessenfeest? of een pizzafeest? Wil je lekker creatief bezig zijn? Dat kan ook! Zo kan je een vogelvoederkast maken, een t-shirt versieren of figuurzagen. Maar je kan ook je eigen slijm maken of je eigen bonbons en koekjes. 

Er is natuurlijk ook wat lekkers te snoepen en te drinken. En de jarige wordt toegezongen op de troon. Groot feest dus!

Wij zijn hier zelf geweest voor een echt slijmfeest. Ben je benieuwd hoe dat was? Lees dan deze blog!

Een kleine greep uit het aanbod:

Nieuw feestje: Hydro dipping

Dit is een kleurrijk feest want je gaat spelen met kleuren. Schilderen doe je met een kwastje, maar nu ga de dingen in de kleuren duwen. Zo krijg je prachtig gemarmerde effecten. We dippen een fotolijstje en maken er een groepsfoto in van jouw groep. We oefenen met papier: wat is leuk, hoe wordt het als ik roer. Van de mooiste resultaten maken we een boekje. 

Het Super Taartenfeest

Dat betekent wel: dat we heerlijk en hard aan het werk gaan: We starten met laag 1: heerlijk zacht biscuitdeeg, dan een heerlijke vulling, en dan laag 2 . Daarna: gewoon nog een laag vulling, omdat die zo lekker is. En dan versieren maar: met marsepein, fondant, fruit, slagroom en nog heel veel meer. We werken met materialen van een heel goede kwaliteit. En... proeven doen we ook regelmatig.

Eenhoornfeest

Tja, dat zijn toch wel heel bijzondere dieren. Ze lopen heel mooi: gaan wij ook doen. Ze zijn heel mooi: we gaan dus verkleden. Ze doen bijzondere dingen: luister naar een prachtig verhaal. Ze houden van lekker snoepen: gaan we ook doen. En tot slot: we schilderen een bijzondere eenhoorn om boven je bed te hangen. Wil je ook even in een eenhoorndroom leven? Dan is dit jouw feest.

Piratenfeest

Een piraat wordt je niet zomaar. Daar moet je veel voor doen. We maken dan ook een schatkaart, we zoeken de schatten van de oude  piratenkapitein, en piraten zijn gevaarlijk, dus er komt ook een zwaard aan te pas. en misschien word je wel lid van: De Club Van De Groene Piraten. Je gaat dan ook als echte piraat naar huis.

Blijven eten?

Wil je na het feest blijven eten? Dat kan! Kies één van de menu's en wij zorgen voor de rest.

Vermaak bij evenementen

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar vermaak voor de kinderen? Berbar kan zorgen voor een compleet programma.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor

Log In