Kinderfeestjes in de natuur

Buiten gewoon FEEST! organiseert avontuurlijke, creatieve en originele kinderfeestjes waarbij de nadruk op buiten ligt. Elk feest begint met een warm welkom voor de jarige waarbij natuurlijk gezongen wordt. Halverwege het feest is er wat te drinken en wat lekkers en we maken met materiaal uit de natuur een aandenken in de sfeer van je gekozen thema.

Een kleine greep uit het aanbod:

  • Een boswachtersfeest waarin we gaan sporen zoeken, dieren spotten en veel leren over hoe een zwijn slaapt of over wat pissebedden eten.
  • Een Speurneuzenfeest waarin we alles leren over speuren naar sporen, zodat we schatten kunnen zoeken bijvoorbeeld door Geo Cache of een fototocht. Nieuwe en oude technieken wisselen elkaar af maar uiteindelijk vinden we altijd de schat!
  • Of voor de echte stoere meiden of jongens; het Stoere Feest; waarin we in het bos een takkenhut gaan bouwen, ons leren te camoufleren, survival technieken aangereikt krijgen, en een spel kunnen spelen zoals vlaggen verovertje.
  • Een Bushcraft feest (8+) , waarin we als echte overlevers een Shelter bouwen en ons voeden door Outdoor Cooking. Je leert hiervoor sporen zoeken, boogschieten of een speer maken, en werken met een zakmes.
  • Een Kabouterfeest voor de kleinere avonturiers die aan de hand van liedjes en spelletjes het bos zullen ontdekken en de magische wereld van de kabouters en feeën van dicht bij zien.

Het complete aanbod vind je op de website van Buiten gewoon FEEST!

Zelf een feestje samenstellen

Je kan ook zelf een natuurfeestje samenstellen. Je kan kiezen uit verschillende activiteiten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit vuur maken, bomen klimmen, brood bakken, eetbare planten zoeken en nog veel meer

In de natuur kun je zijn wie je wilt zijn en daarom bieden wij een breed scala aan themafeestjes en natuurfeestjes. Heb je zelf een leuk idee, of juist helemaal niet, dan kunnen we samen een feest op maat bedenken. In de zomer is het zelfs mogelijk om een middernachtfeestje te houden. Dat is spannend! 

Peuteravonturen

Heb je een peuter in huis die ook van avontuur houdt? Kijk dan eens bij de Peuteravonturen die Buiten gewoon FEEST! aanbiedt.