En toen was de helft van de zomervakantie alweer bijna om. Nog drie weken voor de boeg - houd jij de kids nog een beetje gezellig bezig? Of kun je wel wat inspiratie voor uitjes, voorstellingen en kampdagen gebruiken? Woensdag opent er een gloednieuw Klimpark op 't Twiske... en zo hebben we nog veel meer fijne tips voor jouw gezin in de regio Amsterdam!

Doe er je voordeel mee!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Uitjes in de vakantie ►
Is het een dagje lekker warm weer? Ga eens zwemmen en chillen bij Poel's Up in Amstelveen - een heel bijzondere plek!
Vanmiddag is er weer Zomerplein! bij PLEIN Theater in Oost - met deze week als thema Recycling in Afrika: Tetra-Town.
 
Hoe leuk als je je eigen mondkapje kunt maken.. dat kan deze vakantie bij de Maak_Plaats voor mondkapjes in het Tropenmuseum!
ARTIS is natuurlijk onze dierentuin, maar je hebt er veel meer... Micropia en het Planetarium... zo heerlijk voor de kids allemaal!
 
Doe een dagje Medemblik: daar heb je verschillende topuitjes voor kids en dan ga je lekker eten in Opperdoes bij Het Pannenkoekenstation!
Of ga fijn een dagje naar 't Twiske - om de hoek van Amsterdam. Bootje huren of waterfiets, lekker spelen én lekker eten bij Twiske Haven!
 
Op woensdag 29 juli opent op 't Twiske bovendien het gloednieuwe Klimpark Twiske - kunnen jullie lekker gaan klimmen tussen de bomen!
In Amstelveen, bij de Buurtkamer Keizer Karelpark - hebben ze 2x per week de Kinder Vakantie Kamer met toffe workshops voor weinig. 
 
Funky Fun: het pop-up springpark op de Westergas... zijn jullie er al geweest? Boek via Go-Kids, krijg je gratis gripsokken!!
Heb je al lekker tussen de meer dan 200 toffe uitjes in Nederland gesnuffeld? Hebben we per provincie voor je op een rij gezet, handig!
Voorstellingen voor kids ►
 
 
ZomerkampTips - toppers ►
De dance camps van BeatZone zijn populair... alleen nog plek in het Dance Camp voor 12-15 jarigen. Is t wat voor jouw tiener? Snel zijn!
Voor de laatste week van de zomervakantie: voetbalkamp van Ubuntu in Noord.
Met 10% Go-Kids korting!
 
Heerlijk voor sportieve kids: de Sportivun kampen in Amstelveen: Bobo dagen voor kleintjes en Multi-sportdagen... zou er nog plek zijn?
Superleuk: allerlei sportactiviteiten op het water tijdens de Splashweken bij Watersportcentrum Sloterplas.
Gratis Decathlon-shirt via Go-Kids
 
Is jouw kind (5-9 jaar) meer van theater dan van sport? Zo heerlijk om dan mee te doen met de Toverknol Theaterdagen - allerlei leuks met andere kids! 
Monkey Moves heeft extra zomerkampdagen gepland: multisport voor kids - zijn ze de hele dag lekker in beweging.
Alle uitjes in en om Amsterdam! ►