Op zoek naar een te gek sportief vakantiekamp deze zomer? Sportivun organiseert iedere schoolvakantie, en dus ook deze zomer, de leukste sportkampen voor kinderen van 4(3) tot 16 jaar. Kijk gauw of er een tof kamp voor je tussen zit! De kampen vinden plaats in Amstelveen, regio 't Gooi en regio Utrecht. 

Meer info & Boeken

Bobo vakantiedagen voor kinderen van 4 - 6 jaar

Je kent vast het educatieve kleutertijdschrift Bobo wel? Samen met de organisatie achter het tijdschrift organiseert Sportivun toffe én leerzame vakantiedagen voor kids van 4 t/m 6 jaar. En als je 3 jaar bent en ook graag wilt, kan dat ook, als je het van tevoren maar even aangeeft. 

Tijdens de Bobo vakantiedagen is Bobo jarig. Elke Bobo vakantiedag bestaat uit 3 delen: een rustige start met een (thema)verhaal, een moment om vrij te spelen en afsluiten met een Bobo-Film om lekker rustig bij te komen. Tijdens de vakantiedagen gaan de kinderen dus heerlijk genieten van een knus voorleesverhaal en gaan ze op speurneusavontuur. Er worden raadseltjes en spelletjes opgelost om helemaal in het verhaal te komen. 

   

Multi-sport Dagkamp voor kinderen van 4 t/m 6 én 7 t/m 10 jaar

De kampnaam zegt het al: tijdens de Multi-Sport dagkampen gaan de kids aan de slag met allerlei verschillende sporten. Van atletiek tot hockey en van voetbal tot springen op een mega groot springkussen. Een leuke kennismaking met de verschillende sporten, een goede basis voor de verschillende sporten en natuurlijk de mogelijkheid om een beetje zelfvertrouwen op te bouwen bij de kids! Al spelend leert men :). 

Dit kamp is opgesplitst in twee leeftijdsgroepen: van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 10 jaar, zodat je altijd speelt/traint met kids van je eigen leeftijd. De Multi-sport dagkampen worden als het kan, heerlijk in de buitenlucht gegeven en vinden plaats van 09.00 tot 17.00 uur. Wil je liever een kortere dag? dan kun je de kids tussen 10.30 en 11.00 uur komen brengen en/of tussen 14.30 en 14.45 uur op komen halen. 

Wanneer vinden de vakantiekampen van Sportivun plaats in Amstelveen? 

Eerste deel van de zomervakantie: 

Bobo Vakantiedagen: ma 6 t/m wo 8 juli - vol 
Multi-sportdagkamp: ma 6 t/m vr 10 juli*

*de kampen zijn deze week alleen nog te boeken voor de donderdag en vrijdag

Tweede deel van de zomervakantie: 

Bobo Vakantiedagen: wo 12 t/m vr 14 augustus 
Multi-sportdagkamp: ma 10 t/m vr 14 augustus

**De kampen zijn te boeken voor de hele week, maandag t/m woensdag of woensdag t/m vrijdag

De kosten zijn € 109 voor 3 dagen en € 169 voor 5 dagen. 

Meer info & Boeken