We hebben weer gezellige dingen gevonden voor jou en je gezin om te gaan doen dit weekend. Plus 6 toffe kinderfeestjes ter inspiratie voor jouw bijna-jarige kind... Wil je meer? Kijk maar eens in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Maak er eeen gezellig weekend van!
groetjes, Anneke & Nadine

 

WINACTIE TELEKIDS  
Op onze social media Facebook en Instagram hebben we een toffe winactie staan voor een lespakket van Telekids MusicalSchool. We mogen er vier weggeven voor vier verschillende locaties... doe mee!
Alle agendatips! â–º
Het is weer Nationale Tulpendag zaterdag... gratis een bosje tulpen plukken op de Dam! Zorg dat je op tijd bent want op=op!
Zoek je nog een sportieve club voor je kind? Ga naar de open middag bij Friends Call me Jim - kun je de innovatieve lessen gratis proberen.
Geniet zondag samen met kindlief van het kinderconcert Liedjes zonder Grenzen (4+) door Izaline Calister in het Concertgebouw in Amsterdam. 
Zondagmiddag gaat de nieuwste Terra-familievoorstelling in premiere in de Meervaart: Peter Pan (6+). Geniet van het beroemde verhaal.
Vier het lichtjesfeest! Kom naar het Tropenmuseum en maak daar je eigen Feest! Wereldwijd Lantaarn. Nog t/m zondag 12 februari. 
Dit weekend laatste kans: Vaar mee met de Kinderrondvaart van het Amsterdam Light Festival of volg de ARTIS slaapwandeling.
Tot en met zondag kun je in de Jaarbeurs Utrecht naar de Vakantiebeurs - heerlijk inspiratie opdoen en veel te doen voor kids!
Woensdag starten de Nationale Voorleesdagen 2020, met het Prentenboek van het Jaar centraal: Moppereend. Lees jij veel voor?
 
 
Feestjes
Hoe stoer is het om echte uilen op bezoek te krijgen op je feestje? Het kan met een Uilenfeestje van ATJ Owls - op de plek die jij uitkiest.
Heb jij een creatief kind? Dat maak je vást heel blij met een kinderfeestje in het Van Gogh museum - fijn samen schilderen. Reserveer op tijd!
BIj Fun Center Amstelveen kun je jumpen, lasergamen en/of karaoke zingen op een kinderfeestje. Wat kiest jouw jarige?
Met vriendjes naar een film die je zelf uitkiest, lekkers erbij... dat is een heerlijke manier om je kinderfeestje te vieren toch? Bij Pathé Arena!
Ook super: feestje vieren in de Teekenschool van het Rijksmuseum. Groepsprotret, Magisch Licht of Familiefeest Jij & de Gouden Eeuw!
Ohhh een leuke goochelaar op je feestje, die ook kan buikspreken en ballonnen vouwen... check out Goochelaar Dennis.
Jeugdvoorstellingen
Alle agendatips! â–º