Misschien vieren jullie op het randje nog Sinterklaas of gaan jullie komend weekend heerlijk de kerstboom optuigen met het gezin?! Heb je nog niets op de planning staan? Dan helpen we je natuurlijk graag met wat leuke tips! Wil je meer? Je vindt het in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Geniet van een heerlijk weekendje!
groetjes, Anneke & Nadine

PS - krijg jij deze tips nog niet in je mailbox? Schrijf je snel in: helemaal gratis en helemaal handig!

 

Alle agendatips! â–º
Sinterklaas is nog maar nét weg en je kunt je al aanmelden voor de sfeervolle KerstSpecial op 14 dec van Baby Sensory of Toddler Sense! 
Ontdek ARTIS in het donker tijdens de Slaapwandeling en met een speciaal ontwikkelde app. Kom je vr 6 dec in pyjama? Dan mag je gratis!
Alvast voor volgende week woensdag: de workshop Zwaailicht (5-12 jaar) door Lichtbende bij OCCII Kinderpret.
Ahhh leuk: de nieuwe Mees Kees! Zondag is de publiekspremière van Mees Kees in de Wolken bij Pathé Arena - super om bij te zijn toch?
Ben je weleens met je kleine bij Black Cat Theatre in West geweest? Zondag spelen ze Vlindertuin voor jullie - voor kindjes van 1-4 jaar.
Nog zo'n toffe tip voor de woensdagmiddag: kerstfreubelen op de Zomerbloemenpluktuin (maak gratis kans met de winactie!!)
Leuk bij PLEIN Theater in Oost: de dansvoorstelling KLaNK door Dadodans - mooi voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bijzondere dag bij Theater De Krakeling: duurzame dag voor kinderen met theater En.... Actie (7+) en nog veel meer moois.
 
 
Superleuke kinderfeestjes
Hoe stoer: een Graffiti kinderfeestje bij Graffitifun - vooral geweldig op de prachtige locaties in Amsterdam (Flevoparkweg en NDSM terrein).
Wat dacht je van een waanzinnige kinderdisco op de verjaardag van jouw kind? Met Blijwin wordt het sowieso een knalfeest!
Weleens nagedacht over een kinderfeestje in het theater? De Meervaart doet dat zo leuk - met of zonder workshop bij de voorstelling.
Een feestje in een museum doet ook niet iedereen - terwijl bijv. het Tropenmuseum superleuke kinderfeestjes aanbiedt!
Ohhh een feestje in de sneeuw - dát is cool! De kids gaan bij SnowWorld Amsterdam de piste op mét leraar voor het tofste verjaardagsfeestje.
Scopo Atletico heeft heerlijke Beweegfeestjes - oa met Apenkooien, Levend stratego of voetbal. Waar jij maar wilt!
WOW Amsterdam heeft enorm schattige feestjes: ontwikkelings-feestjes voor baby's en avonturen- en ontdekkingsfeestjes voor peuters.
Ken je de superleuke gymlessen van Friends Call me Jim al? Je kunt dat ook boeken in de vorm van een Kindergym kinderfeestje!
Naar 't theater of een film!
Naar een theatervoorstelling of naar de film met de kinderen, dat is altijd een feestje voor ze. Er is wat dat betreft meer dan genoeg te beleven in Amsterdam, kijk maar eens naar deze voorstellingen:
Alle agendatips! â–º