Ontwikkelingsfeestje bij WOW Amsterdam (Baby Sensory) (0-15 maanden)

Hygieastraat 8, 1076 RM Amsterdam - komt ook naar jou!

Een feestje vieren met en voor je kleine baby met onder andere muziek, beweging en gymnastiek om zichzelf en zijn/haar vriendjes verder te ontwikkelen? Dat kan bij WOW Amsterdam. In overleg met een van de docenten wordt het programma geheel naar wens aangepast en kan het feestje op locatie of bij je thuis worden gevierd.  

Over het ontwikkelingsprogramma Baby Sensory (0 - 15 maanden)

In het eerste levensjaar leren baby’s meer dan in de rest van hun leven tezamen. Het is belangrijk om baby's zoveel mogelijk verschillende leerervaringen te bieden, vooral wanneer de  verbindingen tussen de hersencellen nog in ontwikkeling zijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze vroege ontwikkeling de basis voor het toekomstige leervermogen van de baby legt. Voor alle baby's van 0-15 maanden. 

Baby Sensory - een kinderfeestje voor de allerkleinsten

Het populaire baby programma BabySensory, uitgeroepen tot beste ontwikkelingsprogramma uit Engeland, biedt ook heel bijzondere feestjes voor 1 jarigen. In deze groepsles voor ouders en hun baby’s wordt gewerkt aan de zintuiglijke, cognitieve en motorische ontwikkeling van de baby's. 

In de les wordt allerlei informatie over de ontwikkelingsstadia die baby’s doormaken verstrekt en krijgen leidsters/ouders tips hoe zij de ontwikkeling door middel van gebaren, spel, muziek, massage, voorlezen, rijmpjes en versjes, zang kunnen versterken. Deze activiteiten worden in de lessen gezamenlijk uitgevoerd. Samen spelen, ontdekken, leren en bovenal plezier maken met de baby. 

Themafeesten Baby Sensory

De docente kan een selectie van vele tientallen activiteiten en liedjes voorstellen die geschikt zijn voor het betreffende feestje. Ook kunnen er complete themafeesten worden georganiseerd, zoals 'Baby Piraat' of 'Pret in het Oerwoud.'

Begeleiding en het boeken van een kinderfeestje bij Baby Sensory

Om de partijtjes met plezier en ontspannen te laten verlopen, zullen de baby's en peuters elk begeleid worden door een van de ouders of verzorgers met wie zij deze ervaring zullen delen. Neem voor meer informatie of het boeken van een feestje contact op met info@babysensory.nl

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!