Kinderfeestje bij Theater de Meervaart  

Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam

  Hoe leuk is het om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een bezoekje te brengen aan een theatervoorstelling, taart te eten en cadeautjes uit te pakken in een echt theater? Het is zelfs mogelijk om na afloop van de voorstelling nog een workshop bij te boeken. Kijk voor meer informatie op de website van Theater de Meervaart.

  Kinderfeestje vieren in Theater de Meervaart

  Op woensdag- of zondagmiddag en in de vakanties zijn er vaak jeugd- en familievoorstellingen in De Meervaart. Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. U koopt kaartjes voor de voorstelling, er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u voorafgaand aan de voorstelling met de groep taart kunt eten (zelf meebrengen) en cadeautjes kunt uitpakken. Het theater zorgt dan voor wat te drinken en een verrassing voor de jarige. Ook is er na de voorstelling een theaterworkshop te boeken voor de kinderen. De workshops worden gegeven door een ervaren docent van jeugdtheaterschool 4West.

  Het verjaardagsarrangement kost:

  € 25,- exclusief workshop, exclusief de kaartjes van de voorstelling.

  € 75,- inclusief workshop, exclusief de kaartjes voor de voorstelling.

  Reserveren

  Reserveer minimaal 2 weken voor de voorstellingsdatum via onderstaand aanvraagformulier of reserveer via kaartverkoop@meervaart.nl zodat ze alles kunnen regelen.

  Let op: de aanbevolen leeftijd is van belang.

  Bij de receptie liggen speciale kinderuitnodigingen waarmee u uw 'gasten' kunt uitnodigen.

  Geïnteresseerd? Vul het aanvraagformulier in.

  Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam- dan krijg je tips voor weekenden en vakanties, maar ook regelmatig een KinderfeestjesSpecial!

  Adres

  • Adres: Meer en Vaart 300
  • Stad:  Amsterdam
  • Land:  NL
  • Postcode:  1068 LE