Disco op je kinderfeest in Amsterdam met Blijwin: kinder-DJ

Waar jij wilt 1, 1000AA in en om Amsterdam

Stel je voor dat je een supertoffe professionele kinderdisco kun regelen voor jouw jarige Job of Jet... hoe tof is dat? Nodig kinder-DJ Blijwin uit en elk feest wordt een knalfeest!

Superleuke discofeestjes

Een discofeest voor kleuters is natuurlijk anders dan een tienerdisco... Blijwin biedt dan ook vier verschillende disco's aan:

  • Klassenfeest groep acht / tienerdisco
  • Blijwin Stickerdisco (7-13 jaar)
  • Blijwin Minidisco (4-7 jaar)

Blijwin Klassenfeest groep 8 of toffe tienerdisco

Afscheid nemen van groep 8... dat is wel een dingetje en wil je natuurlijk spetterend doen. Dan is het supercool om een professionele DJ van Blijwin in te huren - die komt naar je toe met echte disco apparatuur zoals speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel.

Swingen en stoere spelletjes

De DJ laat alle boys en girls leuke spelletjes en (dance) battles spelen zodat ze allemaal meedoen. Blijwin zorgt ervoor dat de spelletjes niet kinderachtig maar juist stoer zijn.

Hierbij houden ze rekening met de allerlaatste trends. Mannequin challenge, de swish en de Vogeljongen... de DJ kent ze allemaal en blijft lekker bij, waardoor een Blijwin feest nooit achterhaald is!

Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan het allerleukste groep 8 eindfeest of tienerdisco feest. Zo zal niemand dit waanzinnige feest ooit nog vergeten.

Blijwin Stickerdisco (7-13 jaar)

Voor de iets jongere kinderen is er de speciale Blijwin Stickerdisco.

Van de Blijwin Stickerdisco wordt iedereen blij! Het is een combinatie van disco, spelletjes en entertainment. Ook kinderen die iets minder graag dansen doen dus wel gezellig mee tijdens het feest. Wie kan het beste swishen? Wie kan het hardste zingen en wie dansen er beter: de jongens of de meiden? Superleuk dus!

Wil je het feest nóg toffer maken? Je kunt de Stickerdisco uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, bellenblaasmachine, laser of de photobooth.

Blijwin Minidisco (4-7 jaar)

De jongste leeftijdsgroep gaat lekker los tijdens de Blijwin Minidisco met de ervaren animatrice Lotte en eventueel een speciale Kinder-DJ.

Lekker swingen en spelletjes doen met alle vriend(innet)jes en klasgenootjes, ze vinden het geweldig! Dansen op populaire kindermuziek en Top 40 muziek is al top - de spelletjes maken het feest extra leuk voor alle kinderen. Natuurlijk wordt de inhoud aangepast aan de leeftijd van de feestvierdertjes.

De Minidisco kun je verder aanvullen met bijvoorbeeeld glittertatttoos en ballonvouwen - dat vinden de jonge kinderen super!

Kinderdisco voor elke gelegenheid

Blijwin doet gráág kinderfeestjes maar kan ook op elke andere gelegenheid optreden waar kinderentertainment leuk is. Een bedrijfsfeest bijvoorbeeld, een braderie, een familiefeest of buurtBBQ, feest op de sportclub of op school.... het kan allemaal.

Waar vier jij de kinderdisco?

Voor alle disco's van Blijwin geldt dat jij zorgt voor de locatie. Het kan bij jou thuis of ergens anders, het is maar net wat jij wilt. Natuurlijk neemt Blijwin alle benodigde professionele apparatuur mee.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!