Weekend! Wat voor leuks ga je doen met de kids? Wij hebben toffe tips... en toffe feestjes... en: nog even en het is alweer HERFSTVAKANTIE. Check onze eerste tips voor vakantiekampen in de herfstvakantie onderaan!

groetjes, Anneke & Nadine
Veel plezier!

 

Uitjes in de Go-Kids agenda ►
Wil je lekker met je kids naar een indoor speelparadijs? Wat dacht je van Monkey Town Uithoorn... ben je daar weleens geweest? Top plek!
Jumpen bij Jumpqsquare Amsterdam... dat kan altijd vanaf 7 jaar, en voor kids t/m 6 jaar zijn er de heerlijke MiniJumps op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
 
Het schijnt komende week weer lekker weer te worden, dusss dat wordt genieten in het zwembad en op het terras van Poel's Up aan de Amstelveense Poel.
Ben jij wel al eens met je kids naar THIS IS HOLLAND geweest? Superleuk om een keer mee te maken, vliegen over Nederland - tickets met korting!
Voorstellingen voor kids ►
ROSE Stories staat dit weekend maar liefst in 2 Amsterdamse theaters met de schattige en fantasieprikkelende voorstelling SSST, voor kids vanaf 2 jr. 
Tot en met 27 september kun je bij De Toverknol nog genieten van Roodkapje - daarna komt erweer een andere voorstelling - hilarisch als altijd.
Woensdag 16, zaterdag 19 en zondag 20 september in het Nederlands Marionettentheater: het heerlijke verhaal van De Gelaarsde Kat!
Familievoorstelling Pinokkio: exclusief op 20 en 27 september te zien in het Transformatorhuis bij de Westergas. Met Angela Schijf als Vertelster. 
Inspiratie voor kinderfeestjes ►
Houdt jouw jarige van buiten en van dieren? Hoe leuk is het dan om een feestje te vieren bij Boerderij op IJburg? Met pony's of een themaworkshop, leuk!
Een kinderfeestje voor de allerkleinsten? Superleuk bij WOW Amsterdam: al vanaf 13 maanden kun je daar een avonturen- en ontwikkelingsfeestje vieren.
 
Nog even en het is weer klaar met de watersportfeestjes. Bij Watersportcentrum Sloterplas kun je kano varen, vlotten bouwen en zeilen tijdens het kinderfeestje.
Ga jij een kinderfeestje thuis organiseren? Dat is een eitje met een zo'n geweldig complete thema feestkist, incl draaiboek, verkleedspullen en alle materialen!
Herfstvakantie kampen ►
Op zoek naar een sportief vakantiekamp in Amstelveen of 't Gooi? Bij Sportivun kunnen kinderen in de herfstvakantie meedoen met de Multi-Sport dagkampen!
Kamp bij UP Events in Amsterdam
Tijdens het UPventure Camp beleven avontuurlijke kids de tijd van hun leven: boogschieten, graffiti, lasergamen, Robin Hood, Robin Crusoe, VR en meer!
 
Kindertheater De Toverknol houdt natuurlijk ook die fijne Toverknol Theaterdagen in de herfstvakantie. Heerlijk voor jouw creatieve kind...
De Monkey Moves multisport dagkampen in de zomervakantie waren zo'n succes... nu kun je jouw kind ook laten meedoen in de herfst- en andere schoolvakanties.
 
 
Alle uitjes in en om Amsterdam! ►