THIS IS HOLLAND in Amsterdam-Noord - vliegen over Nederland!

Overhoeksplein 51, 1031 KS Amsterdam Noord

Altijd al willen vliegen? En dan ook nog eens over Nederland? Bij THIS IS HOLLAND in Amsterdam kan dat! Een unieke belevenis in een spectaculaire Flight Experience, een ervaring die je niet snel zult vergeten! Nadine schreef haar ervaringen alvast voor je op. 

Spectaculaire 5D attractie: Flight Experience

In de spectaculaire 5D attractie van THIS IS HOLLAND vlieg je als een vogel over Nederland. Tijdens de Flight Experience hang je in een bolvormig scherm, waarbij de stoelen meebewegen met de beelden van de film. Met special effects als wind, geur en nevel, lijkt het net alsof je echt vliegt als een vogel! Vlieg met hoge snelheid over de Noordzee, ruik de bloemenvelden en bekijk Nederland vanuit de lucht. 

Test je kennis over Nederland met de QUIZ!

In twee educatieve films zie je hoe Nederland is ontstaan en hoe de Nederlanders met polders, dijken en molens land wisten te winnen van de zee. Test jouw kennis over Nederland tijdens de Quiz, ontdek meer over UNESCO en laat je verwonderen door de schoonheid, diversiteit en rijkdom van Nederland! 

Let op! THIS IS HOLLAND is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar die minimaal 100 cm groot zijn. Zwangere vrouwen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience. 

Meer informatie en het bestellen van tickets voor THIS IS HOLLAND

Ben je benieuwd naar deze waanzinnige belevenis? Dan kun je tickets bestellen via de website van THIS IS HOLLAND. Er zijn allerlei leuke combi-tickets te verkrijgen, zoals een combinatie met de Lookout of pannenkoekenboot en nog meer!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS UitTips!