Internationaal Theater Amsterdam (ITA, voorheen Stadsschouwburg)

Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam Centrum

Internationaal Theater Amsterdam (ITA, voorheen Stadsschouwburg) organiseert allerlei leuke dingen voor kinderen! Niet alleen rondleidingen en lespakketten voor scholen, maar ook als gezin kun je prima terecht bij ITA voor een fijn uitje.

Zondagmorgen in ITA (Stadsschouwburg Amsterdam)

Zo zijn er voor de jonge kids superleuke kindervoorstellingen op zondagmorgen. Theater, dans, beeldende kunst en verhalen - het komt allemaal langs op Zondagmorgen in ITA. Check de Go-Kids agenda voor de voorstellingen die eraan komen en... wees er snel bij, want ze zijn vaak snel uitverkocht!

Kinderfeestjes in de schouwburg

Maar er is méér dan alleen voorstellingen! Kinderen kunnen ook hun verjaardag vieren bij ITA - lees er alles over op de kinderfeestjespagina

Theater workshops voor kinderen

En wat dacht je van een toffe workshop? Ze hebben in de schouwburg allerlei losse workshops voor kids - bijvoorbeeld improviseren, spelen met tekst en dansen in de Koninklijke Foyer! Soms is er een workshop bij een voorstelling in de Stadsschouwburg. De workshops vind je - net als de voorstellingen - terug in de Go-Kids agenda.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!