Workshop leren acteren (8+) in Schouwburg Amstelveen

Leren acteren in het theater? Dat kan op zondag 29 september bij Schouwburg Amstelveen tijdens de workshop toneelspelen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De workshop is onderdeel van het Kunst & Kids Festival.

Workshop toneelspelen in Schouwburg Amstelveen

Hou je van toneelspelen of heb je het juist nog nooit gedaan? Altijd al willen weten wat een acteur moet doen om iemand anders te worden? Iedereen tussen de 8 en 12 jaar mag meedoen aan deze workshop. Stap in de schijnwerpers! 

Heleen van Wiechen is theaterdocent en leert je vandaag een paar fijne kneepjes van het vak. Dé trucjes die jij nodig hebt om een echt acteur te worden. Boos? Bang? Van een mug een olifant maken? Een brandje blussen? Is er een dokter in de zaal? In deze workshop improviseer je alle spannende verhalen bij elkaar! 

Deelnemen aan de  workshop toneelspelen in Schouwburg Amstelveen? 

Er zijn vandaag twee workshops waar je aan deel kunt nemen. De eerste workshop start om 15.15 uur en de tweede workshop om 16.15 uur. De workshop is helemaal gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl

Meer info & aanmelden