Wat ga je doen met de kids in de zomervakantie van 2021? Er is zoals altijd weer ontzettend veel te beleven in en om Amsterdam. Buitenactiviteiten, naar het museum, en natuurlijk binnen. Wij hebben heel wat toffe tips voor binnen-uitjes met de kinderen!

 • Indoor spelen bij Monkey Town Amsterdam en Diemen
 • Glow in the dark minigolf in Noord
 • Lasergamen of jumpen bij Fun Center Amstelveen
 • Kids Only en Kleuterbios bij het Ketelhuis 
 • Jumpen bij Jumpsquare Amsterdam
 • Films kijken bij Pathé in Amsterdam Noord
 • Zomer workshops bij Wladimir Dance Studios
 • Papabubble workshops 
 • Skieen of snowboarden bij Snowworld Amsterdam
 • Maak-, kijk, lees- en luisteractiviteiten bij Bibliotheek Amstelland
 • Coole activiteiten of spelen in Loosdrecht: Avontuurfabriek & Spelekids

Voor thuis: 

 • Perfect Earth Magazines
 • Timmer amsterdam
 • DIY lollypakket

Uit eten: 

 • Hollywood Café 
 • Restaurant Twiske Haven 

Blow Up Extreme Kids

DIT EVENEMENT IS HELAAS GEANNULEERD IVM CORONA (VANAF OKTOBER VINDT HET PLAATS IN DE JAARBEURS UTRECHT)

Over toffe dingen gesproken. Deze zomer komt er in de RAI een gigantisch groot opblaasbaar speelparadijs: Blow Up Extreme Kids. Dat wil zeggen minimaal 15.000 M2 aan klimwanden, poleruns, stormbanen en andere attracties. Een mega obstakel parcours dus! 

Blowup Extreme Kids in de RAI amsterdam

Indoor spelen bij Monkey Town Amsterdam en Diemen 

Klimmen, klauteren, glijden, door tunnels kruipen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Bij Indoor Speelparadijs Monkey Town is het altijd een feest. En sinds 2019 zijn we een indoor speelparadijs rijker en kun je zowel naar Amsterdam West als naar Diemen

Indoor spelen Bij Monkey Town

Glowgolf: minigolf in een glow-in-the-dark setting 

In Amsterdam Noord vind je de (sinds 2020) nieuw gevestigde GlowGolf. Voor de wat oudere kinderen is dit echt een te gekke activiteit. Even back to the future in 15 holes, minigolfen in glow-in-the-dark setting. Gaaf, toch?

Jumpen of Lasergamen bij Fun Center Amstelveen

Trampoline springen combineren met een potje lasergamen? Bij Fun Center Amstelveen kan het allemaal! Op vrijdag- en zaterdagavonden hebben ze vaak de All Night Long aanbieding en sowieso kun je voor een leuke prijs het lasergamen met jumpen combineren. Wil je liever één van beide? Dan kan dat natuurlijk ook. Wist je trouwens dat er bij Fun Center Amstelveen (ook wel bekend als Jumpers Indoor) ook een café opstelling is én pool billiards? Leuk voor de ouders die niet zelf mee willen jumpen of lasergamen. 

Jumpen en of lasergamen bij Fun Center Amstelveen

Kids Only en Kleuterbios bij het Ketelhuis 

Op het Westergasterrein, bij de Westergasfabriek vind je het Ketelhuis. Het ketelhuis is een filmhuis en café en zij hebben komende zomer weer allerlei leuke films klaar staan voor kinderen. Tja we zeggen bewust kinderen, want er is een wekelijkse kleuterbios en een wekelijkse Kids Only middag (alleen toegankelijk voor kinderen dus). 

Kids Only, kleuterbios bij Het Ketelhuis

Ontdek het programma!

Mini-Jump bij Jumpsquare Amsterdam 

Ken je Jumpsquare Amsterdam al? In de zomervakantie hebben ze elke dag de fijne Mini-Jump voor de kleintjes: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur en in het weeken van 10.00 tot 12.00 uur. Wel zo prettig, zonder die grote gasten jumpen!

Jumpsquare amsterdam trampoline springen

Films kijken bij Pathé in Amsterdam Noord

Ook altijd fijn als het buiten slecht weer is: met de kids naar de film! Pathé heeft in Noord - aan het Buikslotermeerplein - een megabioscoop (voorheen Euroscoop) waar je de nieuwste kinderfilms kunt zien en voordelige kidstickets kunt krijgen. In de zomer natuurlijk genoeg te beleven. 

Pathe Noord - de nieuwste kinderfilms in de zomer

Zomerworkshops bij Wladimir Dance Studios

Bij Wladimir Dance Studios stoppen de lessen niet tijdens de zomervakantie. Ook tijdens de vakantie zijn er heerlijke lessen breakdance, streetdance en hip-hop voor de kids

Zomerlessen bij Wladimir Dance Studios

Gezinsworkshops bij Papabubble  

Sinds kort zijn ze verhuisd naar Zaandam, maar gelukkig kun je nog wel van alles bij ze doen. Dan hebben we het over snoepwinkel papabubble. Niet alleen snoepwinkel, maar je kunt daar dus ook je eigen DIY lollypakket bestellen óf gewoon samen met het gezin een workshops lollies maken volgen. Hoe leuk is dat?! 

Skien en snowboarden in de zomer in de echte sneeuw

Voor de echte sneeuwliefhebbers is SnowWorld Amsterdam een must-do in de zomervakantie. Je kunt heerlijk met de ski's of snowboard de bergen van echte sneeuw af. Net of je echt op wintersport bent, maar dan in de zomer! 

SnowWorld Amsterdam

Diverse activiteiten bij Bibliotheek Amstelland 

Wauw, ook de bibliotheek is weer geopend en dat is te merken. De agenda is goed gevuld met leuke activiteiten voor en met kinderen. Maakplaats komt langs voor toffe maakprojecten, er vinden theatervoorstellingen plaats en je kunt komen backpacken met de bieb. Benieuwd? Ontdek het volledige programma. 

Bibliotheek Amstelland - maakplaats

Coole activiteiten of spelen bij de Avontuurfabriek & Spelekids

Wil je wel lekker binnen spelen met de kids, maar weet je niet zo goed wat je moet doen? Kijk dan eens bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht. Niet in Amsterdam zelf, maar wel dichtbij! Je kunt daar kiezen uit activiteiten als karten, glow-in-the-dark minigolf, led bowlen, fluorgolfen en nog heel veel meer. Heb je ook een wat kleiner kindje nog mee? Dan is Spelekids, direct naast de Avontuurfabriek, een fijn indoor speelparadijs. 

Led karten bij de avontuurfabriek in Loosdrecht

Fijn voor thuis 

Wil je er liever niet op uit, maar gewoon fijn, gezellig met het gezin wat tijd thuis doorbrengen? Dat kan natuurlijk ook én daar hebben we ook wat toffe ideeen voor. 

Wat dacht je van:

 • Perfect Earth Magazines
  Misschien was je al bekend met de gratis app van Perfect Earth, maar wist je dat ze ook een eigen jeugdmagazines uitbrengen? Dit is een magazine dat bestaat uit 40 pagina's aan quizen, puzzels, kleurplaten, moppen, stripverhalen en meer. Een superleuk doe-boek dus voor kids! En speciaal voor de zomer hebben ze een aanbieding waarbij je 4 van deze magazines voor € 13,49 (excl. verzendkosten) kunt bestellen. 
  Check die aanbieding!

 • Lekker timmeren met de timmerzak 
  Met hout gaan kinderen als vanzelf natuurlijk en avontuurlijk bouwen. Hoe leuk dus dat je speciaal timmerhout voor kinderen kunt kopen bij Timmer Amsterdam! Je bestelt je eigen Timmerzak en kunt vervolgens volop aan de slag. 
  Timmerhout

  Bestel een zakje timmerhout 

 • DIY Lollypakket van papabubble
  Thuis aan de slag met het maken van je eigen lollies? Met het DIY lollypakket van Papabubble krijg je de benodigde materialen toegestuurd voor het kunnen maken van je eigen lollies en natuurlijk uitgebreide uitleg. Bovendien hebben ze ook nog wat leuke Go-Kids extra's in het pakket gedaan ;-). Snoepen maar! 
  Zelf lollies maken 

Heerlijk uit eten met het gezin 

Niet echt een specifiek binnenuitje te noemen misschien, maar wel heel gezellig voor de zomervakantie en bij slecht weer kun je over het algemeen prima binnen vertoeven. 

Op pad ergens anders in Nederland

En waarom zou je stoppen bij de grenzen van Noord-Holland? Er is nog zoveel meer te beleven in ons mooie land! Misschien ga je wel vakantie vieren op een heel andere plek in Nederland... gelukkig zit Go-Kids inmiddels bijna overal:

Go-Kids regio's in Nederland

Kies je regio