Wat ga je doen met de kids in de zomervakantie van 2021? Er is natuurlijk van alles om uit te kiezen, zéker in de regio Amsterdam. Je wilt vást niet alleen maar binnen zijn, dus als het een gewoon droog weer is ... lekker naar buiten! Wij hebben heel wat toffe tips voor buiten-uitjes met de kinderen!

  • Poel's Up
  • Watersportcentrum Sloterplas
  • A'dam Lookout - uitzicht en schommel
  • Speurtochten en puzzeltochten
  • Lekker naar 't Twiske
  • Toeren door Waterland
  • Dagje uit verderop in Noord-Holland...
  • ...of ergens anders in Nederland

Poel's Up - zwemmen & suppen

Een heerlijke plek bij mooi weer is Poel's Up. Je vindt deze buitenlocatie van Fun Center Amstelveen aan de Amstelveense Poel - ze hebben een eigen buitenzwembad, je kunt er suppen op de Poel en natuurlijk genieten van lekker eten en drinken.

Poel's Up aan de Amstelveense Poel

Watersportcentrum Sloterplas

Ander stukje van Amsterdam: de Sloterplas in West. Bij Watersportcentrum Sloterplas kunnen kinderen meedoen aan lessen en kampen, maar je kunt er ook een  zeilbootje, waterfiets, kano of SUP huren. En lekker chillen op het terras van Steiger4!

Watersportcentrum Sloterplas Amsterdam

A'DAM Lookout - uitzicht en schommel

Ben je al eens met de kids bovenop de A'DAM Toren in Noord geweest? Bij de A'DAM Lookout kun je genieten van een spectaculair uitzicht over Amsterdam, én heel stoer Over the Edge schommelen. Beetje spannend maar zó cool!

Speurtochten en puzzeltochten

Misschien ben je er in het voorjaar niet aan toegekomen - al die toffe initiatieven voor speurtochten en puzzeltochten door heel Nederland. Ook nu alles weer open is blijven dat superleuke uitjes met de kinderen, dus heerlijke activiteiten voor in de zomervakantie!

Wat dacht je van:

Verhaal-avontuur in Volendam

Lekker naar t Twiske

Het is niet in Amsterdam, wel om de hoek: het heerlijke recreatiegebied 't Twiske in Oostzaan. Daar is zoveel te beleven dat je er meerdere vakantiedagen zoet kunt zijn, helemaal leuk.

  • Zonnen, spelen en zwemmen op de verschillende strandjes
  • Klimmen tussen de bomen in Klimpark Twiske

Klimpark Twiske

Picknicken kun je zo ongeveer overal op 't Twiske. Kortom - een heerlijke plek voor een dagje buiten leuke dingen doen met de kinderen. 

Toeren door Waterland

Ook leuk en dichtbij: Waterland! Ga eens met de auto naar de Simonehoeve in Katwoude voor een gratis bezoek aan de kaas- en klompenboerderij met rondleiding. Ga op de foto in klederdracht, of boek één van de toffe workshops met Go-Kids korting!

Simonehoeve in Katwoude

In Volendam kun je bij Rent & Event dan fietsen huren voor een fijne fietstocht door Waterland. Ze hebben fietsen in allerlei soorten, waaronder kindertandems.

Kindertandem van Rent & Event

Ze hebben ook een vestiging in het EuroParcs Resort Poort van Amsterdam in Uitdam - daar zijn ook waterfietsen en kano's te huur.

Waterfiets huren bij Rent & Event

Op alle huurtarieven van Rent & Event krijg je 10% Go-Kids korting met de code Go-Kidskorting2021, dat is lekker meegenomen!

Verhuur met 10% korting

Dagje uit verderop in Noord-Holland...

Als je lekker de tijd hebt in de vakantie kun je natuurlijk ook wat verder Noord-Holland in. Bijvoorbeeld naar het superleuke Zuiderzeemuseum in Enkhuizen - een buitenmuseum daar is een perfect buiten-uitje voor het hele gezin.

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Of wat dachtje van varen in de omgeving van Bergen NH - je kunt dan allerlei soorten bootjes én extra's boeken bij Bootjesverhuur Bergen - onderdeel van Go with the Flo events. 

Bootjesverhuur Bergen

We hebben met de Noord-Hollandse Go-Kids regio's een aantal handige overzichten van uitjes in de provincie gemaakt. Kijk maar eens even:

Ook cool: een uitgebreid overzicht van familie-uitjes in Noord-Holland dat we mochten maken voor de ANWB!

... of ergens anders in Nederland

En waarom zou je stoppen bij de grenzen van Noord-Holland? Er is nog zoveel meer te beleven in ons mooie land! Misschien ga je wel vakantie vieren op een heel andere plek in Nederland... gelukkig zit Go-Kids inmiddels bijna overal:

Go-Kids regio's in Nederland

Kies je regio